Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

5 téli-esküvő hiba, amit a menyasszonyok gyakran elkövetnek

Az bizonyos, hogy nem kell majd aggódnia a hőségtől hervadó virágcsokra vagy leolvadó sminkje miatt. De a téli esküvőknek is megvannak a maguk nehézségei, és ezalatt nem csak a havat értjük. Amikor a szertartás megtervezéséről van szó, a menyasszonyok bizony néha elkövetnek bizonyos hibákat. Olvassa el rövid listánkat, hogy elkerülhesse ezeket, és valóban tökéletesen alakuljon a téli esküvője, ahogyan azt megálmodta!

5 téli-esküvő hiba, amit a menyasszonyok gyakran elkövetnek

Arra számítani, hogy a vendégei a kinti hidegre is felkészülve érkeznek

Igen a vendégek még akkor sem készülnek eléggé fel a hideg időre, ha előre figyelmeztette őket. Sokan inkább arra összpontosítanak, hogy csinosak legyenek, ezért nem öltöznek kellően rétegesen, az időjárásnak megfelelően. Ezért célszerű egy-két pléd, és akár kesztyűk és sálak beszerzése is. Valamint meleg italok (forrócsoki, tea stb.) felvétele a menüsorba.  Ezzel biztosíthatja majd a vendégei kényelmét, illetve megelőzheti, hogy a szertartás helyett arra koncentráljanak, hogy mennyire fáznak. Persze, a meghívó átadásakor a tájékoztatás, többszöri figyelmeztetés is fontos!

 

Elengedhetetlen elemek kihagyása a menyasszonyi kistáskából

Minden arának szüksége van egy kistáskára, amiben a legfontosabb kellékeit tárolhatja az esküvő alatt. Önnek csak pár extra dologgal kell kiegészítenie a táska tartalmát télen, amik megmenthetik pár kellemetlen helyzettől. Mint például zsebkendőkkel, kézmelegítőkkel (amit akár még cipőibe is tehet, ha szükséges), továbbá púderrel (ha esetleg túlságosan kipirosodna a hidegtől). 

 

Csizmák kifelejtése bepakoláskor

Váltócipő mindig kell, ezt Ön is biztosan jól tudja. A lapostalpú cipő viselése hasznos, amikor a vízhólyagok megelőzéséről és kényelemről van szó. De egy téli menyasszony másik nélkülözhetetlen kelléke a csizma vagy hótaposó. Enélkül elegáns esküvői cipellői összekoszolódnának, vagy beáznának, mielőtt az oltár elé állhatna.

 

Csak kinti képek készítése

Egy hosszabb fotózás alatt odakint bizony át szoktak fagyni a menyecskék, nem számít hány réteg ruha van rajtuk. Ezért azt ajánljuk, hogy a fotók nagyrészét bent készítsék el, ahol nem áll fenn a megfázás veszélye, és ráadásul a világítást is sokkal egyszerűbb megoldani. Minden esküvőhelyszínnek vannak erre alkalmas gyönyörűen feldíszített részei, úgyhogy képei csaknem olyan varázslatosak lesznek, mintha kint készültek volna.

 

Rossz időpont választása

A jegyespárok gyakran nem veszik figyelembe, hogy télen sokkal hamarabb nyugszik le a nap, és hatórára tervezik a vendégek fogadását. A probléma ezzel csak az, hogy ebben az évszakban ilyenkor már bőven sötét van, ez teljesen megváltoztatja az esküvő hangulatát, valamint a fotózkodást is megnehezíti. 

 

Zöldövezetben található szállodánk tökéletes választás téli esküvőkhöz is. Kérjenek egyedi ajánlatot az űrlap segítségével a Balaton-felvidéki Kristály Hotelbe, és legyen egy varászlatos téli esküvőjük! 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.