Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

5 téli programötlet pároknak- így lehet feldobni a szürke hónapokat

Ki mondta, hogy a tél nem romantikus? Bár a többi évszakban valóban könnyebben lehet szervezni kikapcsolódást, a tél ugyanolyan szórakoztató lehet a párok számára, hogy kiránduljanak, és vidáman töltsék az időket. Íme 5 téli programötlet pároknak.

5 téli programötlet pároknak- így lehet feldobni a szürke hónapokat

Legjobb  téli programötlet pároknak: Olvassanak együtt egy könyvet!

Ez úgy hangzik, mintha egyikőjük a másik válla fölött olvasna. Ehelyett keressen egy olyan könyvet a könyvespolcon, amelynek elolvasására még egyikőjüknek sem jutott ideje. Megbeszélhetik, hogy a történetben szereplő apró dolgok hogyan szimbolizálják a két főszereplő magabiztosságát, vagy hogy mennyire őszinte pillanatok, nagy igazságok találhatók a sorokban, esetleg épp ellenkezőleg, mennyire nem tetszik az olvasmány! Tipp: válasszanak valami olyan témát, ami mindkettőjüket érdekli!

 

Legjobb  téli programötlet pároknak: Irány a múzeum!

Gyakran megvilágosító élmény lehet egy múzeumba látogatni azzal, akit szeretsz. Bizonyos darabok vitához vezethetnek, mások megnevettethetnek. Múzeumba járni pedig télen a legérdemesebb, hiszen ilyenkor senki sem sóvárog az ablakon kinézve egy kis friss levegős napsütötte program iránt a művészet helyett.

 

Legjobb  téli programötlet pároknak: Korcsolyázásra fel!

A korcsolyázás egy tökéletesen romantikus téli programötlet pároknak, keresve sem találni ennél jobbat ez idő tájt! Még akkor is ki kell próbálniuk, ha nem éppen korcsolyavilágbajnokoknak születtek, hiszen nagyon mókás tud lenni, e mellett pedig igazán romantikus is egymásba gabalyodva siklani a jégen, vagy éppen csetleni-botlani.

 

Legjobb  téli programötlet pároknak: Kiránduljanak!

Bár a tél nem kifejezetten kiránduló idő, tökéletesen alkalmas arra, hogy közösen felfedezzenek egy csodaszép helyet, sétáljanak egyet az éppen szunyókáló természetben, és a mesebeli tájban gyönyörködjenek. A Balaton-felvidék megannyi felfedezésre váró kincset tartogat. Plusz tipp: béreljenek szobát, és töltsenek el egy különlegesen romantikus éjszakát a kirándulással egybekötve.

 

Foglaljanak szobát a Balaton-felvidék kellős közepén található Kristály Hotelbe, és a kirándulás mellett egy romantikus vacsorában, valamint wellness élményben is részük lehet! Megkóstolhatják a legfinomabb Balatoni gasztronómiai remekeket és a legjobb felvidéki borokat kortyolva mélyülhet el kapcsolatuk.

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

 

Legjobb  téli programötlet pároknak: Bowlingozzanak!

Egy kis egészséges versenyzés jót fog tenni a kapcsolatuknak, ahogyan móka és kacagás is. És tudják mi a legjobb az egészben? Szállodánkban saját szórakoztató részleg is található, ahol négysávos bowling, valamint csocsó, darts és exkluzív billiárdszalon várja Önöket! Így összeköthetik a sok kellemeset egymással!
 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976