Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

5 tipp esküvői fotózáshoz pároknak: így lesznek tökéletesek az esküvői fényképek

Valljuk be, hogy az esküvői fotók elég fontosak, hiszen valószínűleg egy olyan dolgot örökítenek meg, amik az életben csak egyszer történnek meg. Tehát nincsen második esély, akkor és ott kell tökéletesnek lennie mindennek. Nagyon sok pár azonban úgy vág bele az esküvői fotózásba, hogy nem készül fel, annak ellenére, hogy jól tudják, róluk még nem készültek olyan képek, amivel elégedettek lettek volna. Ön járjon egy lépéssel előrébb, és készüljön fel erre a fontos eseményre: íme 4 szuper tipp esküvői fotózáshoz!

5 tipp esküvői fotózáshoz pároknak: így lesznek tökéletesek az esküvői fényképek

#1. Legjobb tippek esküvői fotózáshoz pároknak: Válasszon megfelelő esküvői fotóst!

Kicsit egyértelműnek tűnik z a tanács, de mégis sokan követnek el ezen a ponton hibát. Nagyon sok esetben az ár szokott lenni a legfontosabb döntési tényező, azonban ez nem mond el sok mindent a minőségről. Eggyel jobb, ha már a referenciát is megvizsgálja a pár, de sokkal fontosabb ennél, magának a fotósnak a személyének a megismerése. A varázslatos képekhez egy titkos tényező van: az emberi tényező, lehet akármilyen profi a fotós, vagy jó gépe, ha Önök nem érzik jól magukat a fotós előtt, nem merik Önmagukat adni, nem lesznek jók a képek, hiszen a feszengés nyoma megfog látszani a képeken. 

 

Esküvőhelyszínt keres? Kérjen egyedi ajánlatot a mesés Balaton-felvidéken található négycsillagos Kristály Hotelbe az alábbi űrlap segítségével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

#2. Legjobb tippek esküvői fotózáshoz pároknak: Ne pózoljon!

Hatalmas tapasztalattal rendelkező esküvői fotóst foglal, éppen ezért hagyja, hogy ő végezze a dolgát és pózoltassa helyesen, ne pedig azokat a pózokat használja, amiket Ön helyesnek gondol. Higgye el a fotós érteni fogja a dolgát, ugyanis nem először csinál ilyet. Általában a nem teljesen beállított pózok szoktak működni, amikor a fotós azt mondja, hogy: „sétáljon lassan felém”, vagy „súgjon valamit a párja fülébe”! Ezek ugyanis nem tűnnek teljesen természetellenesnek, így a fotópapíron is jobban mutatnak majd.

 

#3. Legjobb tippek esküvői fotózáshoz pároknak: Ne mosolyogjon!

Elsőre kicsit furcsának tűnhet ez a tanács, de megmagyarázzuk már is! Amióta az eszünket tudjuk, mindig azt mondták nekünk, hogy „CHEEEEEEESSEE” , ha valaki fényképezőgéppel a kezében áll előttünk. Ez nemcsak természetellenes fényképet eredményez, hanem felnőtt korunkra is belénk ivódik. Éppen ezért sokkal jobb, ha mosolygás helyett inkább nevet… elvégre ez élete egyik legszebb napja!

 

#4. Legjobb tippek esküvői fotózáshoz pároknak: Készüljön fel!

Egy jó fotós sem tud csodát művelni, ha Ön és párja nem veszi ki a részét a munkálatokból. Fogalma sincsen milyen képeket szeretne? Akkor van egy rossz hírünk, Ön nem készült fel! Szerencsére az internetnek és a Social Media világának köszönhetően nagyon gyorsan pótolhatja ezt a hiányosságát. A Pinteresten és Instagramon rengeteg különböző kép van ilyen témában, így könnyedén inspirálódhat!

 

#5. Legjobb tippek esküvői fotózáshoz pároknak: A jegyes fotózás lehet a főpróba!

Csodálkozik, hogy miért tartanak a párok mostanában úgynevezett jegyes fotózásokat a Nagy Nap előtt? gondoljon csak bele, ez mennyire tökéletes főpróba! Remek alkalom a fotós megismerésére, barátkozásra, a helyszín adottságainak felfedezésére, és a különböző pózok működésének tesztelésére is.

 

Esküvőhelyszínt keres? Kérjen egyedi ajánlatot a mesés Balaton-felvidéken található négycsillagos Kristály Hotelbe az alábbi űrlap segítségével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976