Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Tócsnis hús recept | Gerócs Attila séfünktől

A korlátozások még mindig tartanak, de mi a Kristály Hotelben ez idő alatt sem tétlenkedünk. Arra gondoltunk, ha most a koronavírus miatt nem áll módjukban eljönni hozzánk, és élvezni a négycsillagos kényeztetést, akkor legalább a Kristály Hotel egy darabkáját az Önök otthonába varázsoljuk, ezért egy új sorozatot indítottunk.

Tócsnis hús recept | Gerócs Attila séfünktől

Sorozat tele gasztronómiai élményekkel

A különleges gasztronómiai élményeket most a korlátozások miatt, sokan nem tudják kipróbálni, ezért egy különleges sorozattal kedveskedünk Önöknek. Több videóval is készülünk, hotelünk séfje jóvoltából, amik bemutatják, hogy hogyan készülnek nálunk a különleges fogások, négycsillagos minőségben. Így otthon Önök is elkészíthetik, akár az ünnepi asztalra, akár kikapcsolódás gyanánt. 

 

Tócsnis hús recept négy csillaggal****

Hozzávalók

1 kg burgonya
Kb. 20 dkg liszt
2 db tojás
1 közepes fej vöröshagyma 
1 nagyobb gerezd fokhagyma
2 dl tejföl
1-2 tk. só
1 kk. bors
1 tk. curry
2 db csirkemell filé 
6-8 szelet bacon szalonna
30 dkg trappista sajt
olaj a sütéshez
vegyes zöldség igény szerint

 

Elkészítés

Jó étvágyat kívánunk! Olvassák el séfünk bemutatkozását is!
 

Gerócs Attila, a Kristály Hotel séfje

Gerócs Attila vagyok, engedjék meg, hogy meséljek pár szót magamról! 42 éves vagyok, 26 évnyi szakmai rutinnal a hátam mögött, egy 8 éves kisfiú büszke apukája. 26 évet töltöttem már a konyhában, ez idő alatt lestem el egy-két jó fogást, folyamatosan fejlesztettem magam, tanultam meg az új trendeket, konyhatechnikákat, illetve dolgoztam sokat külföldön is. A Kristály Hotel séfjeként már a kezdetektől, egészen a hotel megnyitása óta erősítsem a csapatot, azóta együtt küzdünk, fejlődünk, és most ez a nehéz időszakot is együtt vészeljük át. A célunk közös: minél magas minőségű kiszolgálásban részesíteni a vendégeket. Rendkívül hálás vagyok a tulajdonosnak, hogy szinte teljesen szabad kezet kaptam a konyhában, így bátran próbálkozhatom újdonságokkal is. Ennek köszönhetően jött létre ez a sorozat is, aminek első részét meg is tekinthetik lentebb. Négycsillagos ételek elkészítésének titkaiba avatom be Önöket, azzal a céllal, hogy egy kis csínt, művészetet csempésszünk az otthoni főzésbe. Remélem, hogy segítségemmel otthon is tudják élvezni a finom falatokat, és lehengerlik vendégeiket! De, ha nem szeretnék a véletlenre bízni, akkor látogassanak el hotelünkbe! Szeretettel várom Önöket!

 

Gasztronómiai élmények a Kristály Hotelben

Hotelünk mindig is büszke volt arra, hogy nemcsak egy egyszerű szállásszolgáltatásként funkcionál, hanem egy komplex szolgáltatás csomaggal várja a vendégeket. Igyekeztünk úgy felépíteni a hotelt, hogy minden olyan funkció megtalálható legyen benne, amire szüksége lehet vendégeinknek a gondatlan feltöltődéshez. Természetesen egy étterem sem maradhatott ki. Méghozzá egy olyan étterem, ami méltó egy négycsillagos wellness hotelhez. Egy olyan étterem, ahol minőségi, lehetőség szerint háztáji és őstermelői alapanyagokból készítjük a fogásokat. Egy olyan étterem, melynek kínálata tükrözi a Bakony és a Balaton természeti gazdagságát. Egy olyan étterem, amire büszkék vagyunk!

 

Ha tehetik látogassanak el hozzánk! Várjuk Önöket nagy szeretettel és finom ételekkel!

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.