Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Tréning helyszín Balaton

A Kristály Hotel Ajka**** tökéletes tréning helyszín Balaton mellett: optimális helyen van, ami jól megközelíthető, de mégsem nagy a zaj és a nyüzsgés, jó felszerelt, tágas terekkel rendelkezik és számtalan olyan szolgáltatással, ami segítségükre, hasznukra lesz a tréning szervezése, valamint lebonyolítása során.

Tréning helyszín Balaton

Tréning helyszín Balaton a hatékonyság növeléséhez

Manapság egyre több tréninget szerveznek, ez azért van, mert az igazán jó vezetők tudják, hogy a hatékonyság kulcsa a fejlődés. Akár szakmai, akár csapatépítő tréningekről legyen szó, mind-mind előre irányozzák a hatékonyság növelését. Rohanó világunkban szükség van a szakmai ismeretek növelésére, és az emberi kapcsolatok ápolására, mélyítésére is. A szervezetek legértékesebb tőkéje a humán tőke, egy tréning helyszín Balaton mellett pedig ezt segít még értékesebbé tenni azzal. Érdemes minden évben pár napot arra szánni, hogy elvonuljanak a munkatársak, vagy a munkatársak egy része, és egy kikapcsolódással egybekötve tréningeken vegyenek részt. Ehhez tökéletes tréning helyszín Balaton mellett a Kristály Hotel Ajak****.

 

A tökéletes tréning helyszín Balaton mellett: Kristály Hotel Ajka****

A Kristály Hotel a tökéletes tréning helyszín Balaton mellett, higgy el nekünk! A tréning lebonyolításához tökéletes az elhelyezkedése, ugyanis egy olyan helyen van -Ajkán, zöld övezetben- ahol nincsen nagy zaj, de mégis minden van amire szükség van, valamint minden egyszerűen meg is közelíthető. Könnyen elérhető innen a Balaton partja és a Balaton-felvidék valamennyi látnivalója, így, ha a tréning mellett marad idő, akkor ezeket is érdemes lehet számításba venni. Konferencia és wellness hotelünk jól felszerelt: 36 kényelmes szoba, és 2 lakosztály gondoskodik a résztvevők kényelméről, modern wellness részlegünk az igazi feltöltődésről, éttermünk és cukrászdánk a Cateringről, Carbon Bárunk a kikapcsolódásról, konferencia termünk pedig a tréning zavartalan lebonyolításáról. Kell ennél jobb tréning helyszín Balaton mellett?

 

Tökéletes tréning helyszín Balatonnál? Kérjen egyedi ajánlatot a négycsillagos Kristály Hotelbe az alábbi űrlap segítségével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

 

Tréning helyszín Balaton mellett teljes ellátással

Egy tréning helyszín Balatonnál, ahol komplex szolgáltatások várják és semmire sem lesz gondja? A Kristály Hotel**** a Válasz! Egy tréning megszervezése, valamint lebonyolítása, majd utókövetése nem egyszerű feladat, ezt mi is tudjuk, éppen ezért szeretnénk a segítségünket ajánlani, és mi is kivenni a részünket a munkálatokból. A komplex szolgáltatások hívei vagyunk, éppen ezért szállodánkban számos olyan szolgáltatás található, ami kényelmessé, komfortossá varázsol egy-egy utazást, vagy éppen üzleti utat. Éttermünk és cukrászdánk gondoskodik igény esetén a menüről és finom falatokról. Olyan gasztronómia különlegességeket kóstolhatnak meg, amik egyenesen a helyi termelők alapanyagaiból készülnek a helyi konyha receptjei alapján, ezeket a finomságokat a Somló borai teszik igazán különlegessé, a habot a tortán pedig szó szerint a cukrászdánkból érkező finom falatok adják. 

 

Jól felszeret tréning helyszín Balaton mellett

A Kristály Hotel Ajka**** egy igazán jól felszeret tréning helyszín Balaton mellett. Tágas konferencia termünkben megtalálható minden, ami egy sikeres tréning lebonyolításához kell, kisebb megbeszéléseket pedig éttermünk külön erre a célra kialakított részlegén is le lehet bonyolítani. A konferencia teremben természetes fények projektor, flipchart tábla, hangosítás, vetítővászon, bárpult, és egyéb eszközök is vannak. Az esemény színvonalához exkluzív Carbon Bárunk -négysávos bowlinggal, csocsóval, dartssal, finom koktélokkal és biliárd teremmel- s hozzájárul.

 

Tökéletes tréning helyszín Balatonnál, ahol semmire sem lesz gondja? Kérjen egyedi ajánlatot a négycsillagos Kristály Hotelbe az alábbi űrlap segítségével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.