Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Tréning helyszín vidéken

A Kristály Hotel Ajka**** egy tökéletes tréninghelyszín vidéken páratlan környezetben, izgalmas program lehetőségekkel, modern berendezéssel, és exkluzív szolgáltatásokkal.

Tréning helyszín vidéken

Tréning helyszín vidéken a felejthetetlen közös élményekért

Csapatszellem, összetartás, motiváció, közös célok, fejlődés, tanulás? Ha ez a cél, akkor nem kell más csak egy tréning helyszín vidéken! Legyen szó akármilyen tréningről, a Kristály Hotel Ajka**** tökéletes választás. Nemcsak nagyon jó helyen van olyan mesés vidékek ölelésében, mint a Balaton partja, a varázslatos Balaton-felvidék tanúhegyei, vagy a kalandos Bakony, hanem maga a szálloda is modern, de stílusos, és megannyi különleges szolgáltatás található itt, mondhatni minden meg van, ami egy sikeres és egyben hatékony tréning lebonyolításához kell. 

 

Ha szeretne terheket leadni a válláról a lebonyolítással kapcsolatban, akkor válassza a megannyi exkluzív szolgáltatással rendelkező Kristály Hotel, hiszen ez az ország egyik legjobb tréning helyszíne vidéken!  Az alábbi űrlap kitöltésével kérjen személyre szabott ajánlatot! 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Tréning helyszín vidéken teljeskörű szolgáltatásokkal

Rendezvényszervezés terén a komplex megoldások hívei vagyunk. Úgy gondoljuk, hogy egy rendezvény akkor lehet teljesen tökéletes, ha mi is a maximumot nyújtjuk, és a lehető legtöbb ponton biztosítunk támogatást. Ha egy olyan tréning helyszín vidéken, ahol komplex szolgáltatás csomaggal várják önt és a résztvevőket, akkor a Kristály hotel Ajka**** tökéletes megoldás. Nemcsak tágas, természetes fényekkel rendelkező, jól felszerelt, többféleképpen berendezhető konferencia teremmel, technológiai készülékekkel várjuk, hanem modern, ízlésesen berendezett szobákkal, wellness komplexummal, saját éteremmel, cukrászdával és szórakoztató központtal. 

 

Tréning helyszín vidéken, ami tökéletes minden alkalomra

Egy olyan tréning helyszín vidéken, ami nemcsak jó helyen van, hanem bármilyen tréninghez ideális? Szakmai trénig, csapatépítő program, kis létszám, vagy nagy? Legyen szó bármilyen eseményről négycsillagos szállodánk tökéletes választás. A Kristály Hotel**** tökéletes tréning helyszín vidéken kis- és nagy tréningekhez egyaránt, hiszen a tágas konferencia terem mellett, éttermünkben is van egy külön erre a célra kialakított leválasztható részleg, ahol akár pár fős megbeszéléseket is lehet tartani. Egyéni megbeszélés alapján az étterem és a Carbon Bárunk is igénybe vehető a tréning lebonyolítása céljából.

 

Tréning helyszín vidéken a Balatonnál

El tudna képzelni jobb tréning helyszínt vidéken, mint a Balaton partja? Nem véletlenül ez az ország egyik legfelkapottabb, legforgalmasabb turista központja. A Balaton partja megannyi izgalmas lehetőséget kínál. Szállodánk a Balaton partjától csupán egy rövid autóútra van, nagyon egyszerűen megközelíthető tehát. Arról nem beszélve, hogy nemcsak a part, hanem a legtöbb különleges Balaton-felvidéki helyszín is nagyon közel van: romos várak, templomok, műemlékek, apró, hangulatos pincék, Pazar kilátással váró kilátók. Bármilyen tréninghez izgalmas kisérőprogramokat lehet összeállítani.

 

A Kristály Hotel Ajka**** egy több, mint tökéletes tréning helyszín vidéken! Kérjen ajánlatot és győződjön meg erről maga!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976