Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

5 izgalmas esküvői trend, ami hódítani fog 2022-ben

Lassan zárjuk a 2021-es évet, és vesszük elő a 2022-es naptárakat, ami nálunk már szinte tele van írva esküvői dátumokkal. Éppen ezért most összegyűjtöttük a legkülönlegesebb esküvői trendeket, amik szakértők szerint hódítani fognak jövőre, azaz 2022-ben!

5 izgalmas esküvői trend, ami hódítani fog 2022-ben

Esküvő elő-beszédek

Habár hagyományosan a fogadás során is elhangzik a koccintással egybekötött beszéd, megfigyelhető a tendencia, hogy meghittebb eseményekre helyezik át őket. Egyre inkább azt látjuk, hogy eltolódik a próbavacsorára. Ez nagyszerű lehetőséget biztosít az intimebb beszédekre és a kevésbé kínos belső viccekre, amelyeket senki más nem ért. Ennek egy másik nagy előnye, hogy több idő marad a táncra és az emberekkel való találkozásra a fogadás során. De természetesen továbbra is készíthet egy rövid, egyszerű koccintással egybekötött beszédet, hogy vendégei megemelhessék egy poharat.

 

Kevesebb időpont és kevesebb vendég

A koronavírus járvány és az ezzel együtt járó pandémai, ha valahol, akkor a rendezvényszervezés terén elég drasztikusan kifejtette a hatását, ami az esküvőket is igen erősen befolyásolta, ezek pedig még a jövő évi esküvőkben is meghagyják a nyomukat. A tendencia azt mutatja, hogy a 2022-es párok többsége meghittebb esküvőt tervez 50 vagy kevesebb vendég részvételével, ami egyben lehetőség ad arra is, hogy a költségeket átcsoportosítsák, dekorációra, vagy éppen a menüre, italokra.  A párok elhalasztották az esküvőjüket, és természetesen az emberek továbbra is eljegyezték egymást, ami nagy versenyt eredményezett a hétvégi esküvőkért, ezért könnyen lehet, hogy csak hétköznapra maradnak szabad időpontok.

 

Ha Ön nem akar lemaradni a hétvégi esküvő szervezésének lehetőségéről, akkor még most keressen meg minket, mert már nem sok szabad időpontunk van! Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap segítségével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés
 

 

Esküvő utazással egybekötve

A szabadidős esküvők egyre népszerűbbek, mivel a kisebb vendégszám nagyobb rugalmasságot biztosít a helyszín kiválasztásában. Így nem az lesz jövőre az elsődleges szempont, hogy minél közelebb legyen az esküvő, hanem hogy minél különlegesebb helyen. Ez nemcsak a házasság megünneplésére kínál lehetőséget a párnak és a vendégeiknek, hanem egy vakációra is egyben. A Kristály Hotel Aka**** a Balaton-felvidékének kellős közepén kényelmes szobákkal, tágas konferenciateremmel, étteremmel és cukrászdával várja a házasulandó párokat és vendégeiket mesés környezetben! Nézze meg különleges ajánlatunkat IDE kattintva!

 

Merész színpaletták

A tompa tónusok évek óta népszerűek, ezért üdvözlendő az élénk színsémák megjelenése. A közelmúltban sok példát láttunk merészebb színpaletta megjelenésére az esküvőkön, vélhetően ez a trend fog folytatódni. Nem kell félni ezektől e merész színektől sem, hiszen nagyon jól fel tudják dobni a hangulatot! Az évek óta felkapott pasztell árnyalatok, pirosító tónusok és babakék helyett az idei év élesen a füstös szürke, a romantikus vörös és az éjfeketék felé fordul. Ráadásul újra trendi lesz egy régi kedvenc színünk is. Az arany az egyik leghagyományosabb árnyalat, de évekig a háttérben állt, de most ez a mesés szín újraéled.

 

Kültéri esküvők

Talán az egyik legszembetűnőbb biztonsági óvintézkedés a világjárványból az az ötlet, hogy a szabadba kell bevinni a beltéri helyszíneket, így az esküvőknél is megfigyelhető egy ilyen elmozdulás. Egy fényekkel feldíszített kert vagy sátor remek helyszín lehet egy idilli esküvőnek. De szállodánkkal szomszédos Csónakázótó, és annak idilli szigete is remek helyszínül szolgál!


Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés
 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

5 érv a bakonyi kirándulások mellett

5 érv a bakonyi kirándulások mellett

Magyarország leggyönyörűbb erdeitől a misztikus-vallásos emlékeken át a sportolási, lovaglási lehetőségekig annyi minden vár a Bakonyban, hogy itt soha nem unatkozhatsz. Évszaktól és időjárástól...

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976