Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Üzleti rendezvényhelyszín Balaton északi part

A Kristály Hotel Ajka**** egy modern, kifinomult stílusú, exkluzív üzleti rendezvényhelyszín Balaton északi partján. Komplex megoldásokkal, exkluzív szolgáltatásokkal várjuk akár kis létszámú, akár nagyobb üzleti rendezvényt szeretne szervezni, lebonyolítani.

Üzleti rendezvényhelyszín Balaton északi part

Kristály Hotel Ajka- Üzleti rendezvényhelyszín Balaton északi partján

Üzleti rendezvényhelyszín Balaton északi partján? A Kristály Hotel tökéletes választás, itt ugyanis megtalálható minden, ami a rendezvények sikertelen lebonyolításához szükséges lehet. Tágas terek, barátságos, de egyben professzionális kiszolgálás, kiegészítő szolgáltatások, igény esetén szállás, exkluzív kiegészítők- mindez egy könnyen megközelíthető, de mégis eldugott, csendes környezetben, a Balatontól fél órás távolságra. Wellness és konferencia hotelünk a Balaton-felvidéken, a Bakony lábánál, a Kristály-völgy szívében, Ajkán található, komplex megoldásokkal várja Önt is. Egyedi kéréseit is megvalósítjuk, és nem csupán egy üzleti rendezvényhelyszínt biztosítunk, hanem a szervezés, és lebonyolítás további részében is kivesszük a részünket. Kérjen egyedi ajánlatot az alábbi űrlap segítségével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Jól felszerelt üzleti rendezvényhelyszín Balaton északi partján

Egy üzleti rendezvényhez sok eszközre van szükség a zavartalan, hatékony, meggyőző lebonyolítás érdekében. Szállodánkban a legmodernebb eszközökkel rendeztünk be konferencia termünket, annak érdekében, hogy az ide ellátogatók semmiből se szenvedjenek hiányt. Exkluzív környezetben, modern berendezésekkel várjuk Önöket. Ha jól felszerelt üzleti rendezvényhelyszín Balaton északi partján, akkor a Kristály Hotel a tökéletes választás! Számtalan eszközrendelkezésre áll: projektor, flipchart tábla, hangosítás, vetítővászon, bárpult is van bekészítve. A konferenciaterem igény szerint többféleképpen elrendezhető. Nagyobb rendezvények, konferenciák lebonyolítására is alkalmas, több ilyen jellegű eseménynek adtunk már otthont eddig is.

 

Üzleti rendezvényhelyszín Balaton északi partján kis létszámú eseményekhez

Amennyiben Ön kisebb létszámú esemény lebonyolítását tervezi, akkor a konferenciatermen túl, éttermünknek külön erre a célra kialakított leválasztott részét ajánljuk. Itt megvalósítható a privát szféra kialakítása, ugyanis ez a rész teljesen le van választva. Kényelmes székek, hangulatos berendezés fogadja az ide érkezőket. Természetesen konyhánk is igénybe vehető kisebb, valamint nagyobb rendezvények esetén is. A bakonyi íz világot megidéző ételeket szolgáljuk fel a legfinomabb Somlói borokkal. Cateringre is van lehetőség előzetes megbeszélés alapján.

 

Üzleti rendezvényhelyszín Balaton északi partján komplex szolgáltatáscsomaggal

Üzleti rendezvényhelyszín Balaton északi partján, ahol többféle extra szolgáltatást is igénybe lehet venni? Rendezvényszervezés terén a komplex megoldások hívei vagyunk- a Kristály Hotelben többféle kiegészítő szolgáltatás is igénybe vehető. Hotelünk 76 fő befogadására alkalmas, amennyiben Önnek ennél nagyobb üzleti rendezvény szervezése a terve sem kell aggódnia, ugyanis a szálloda közelében található szálláshelyet biztosítunk. Vendégeink igénybe vehetik pihentető wellness részlegünket, szórakoztató egységünket a Carbon Bárt, valamint éttermünk, és cukrászdánk is készséggel áll rendelkezésre.

 

Üzleti rendezvényhelyszín Balaton északi partján komplex megoldásokkal? Kérjen egyedi ajánlatot az alábbi űrlap segítségével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

5 egyszerű ötlet téli esküvőhöz

5 egyszerű ötlet téli esküvőhöz

Bár az esküvő szezont nyáron jegyezzük, nemcsak ebben az évszakban lehet esküvőket tartani. Gondoljon csak bele, milyen csodálatosan mutatna a hófehérre varázsolt háttér egy esküvői kompozícióhoz....

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976