Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

A Kristály Hotel****: Ideális üzleti rendezvényhelyszín hotelben

Ismerje meg a Kristály Hotel kifinomult és modern rendezvényhelyszínét! Az elegáns hotel ideális választás üzleti események, konferenciák és privát összejövetelek lebonyolításához.

 A Kristály Hotel****: Ideális üzleti rendezvényhelyszín hotelben

Üzleti rendezvényhelyszín hotelben professzionális környezetben


A Kristály Hotel**** Ajka belvárosában helyezkedik el, ahol kifinomult elegancia és modern szolgáltatások várják az üzleti rendezvényeket szervezőket. Legyen szó konferenciáról, tréningről vagy üzleti találkozóról, szállodánk kiváló infrastruktúrával és szolgáltatásokkal rendelkezik annak érdekében, hogy az események zavartalanul és sikeresen valósuljanak meg egy üzleti rendezvényhelyszínként hotelben.

 

 

Üzleti rendezvényhelyszín hotelben rugalmas térhasználattal és személyre szabott szolgáltatásokkal


Az üzleti rendezvényeknek szentelt tereink változatosak és rugalmasak, így alkalmazkodni tudunk az Ön igényeihez és az esemény jellegéhez. Korszerű technikai felszereltségünk segítségével könnyedén bonyolíthat le prezentációkat, workshopokat vagy éppen üzleti megbeszéléseket. A személyre szabott szolgáltatásokkal pedig biztosítjuk, hogy minden részlet a legnagyobb precizitással legyen lebonyolítva, amit egy üzleti rendezvényhelyszínnek hotelben nyújtania kell.

 

 

Üzleti rendezvényhelyszín hotelben szórakozási lehetőségekkel


A Kristály Hotel**** nem csupán egy kiváló üzleti rendezvényhelyszín, hanem számos szórakozási lehetőséget is kínál, hogy az üzleti programokat kellemes kikapcsolódás is kövesse!


Carbon Bárunkban vagy a bowlingpályánkon rendezhet informalább találkozókat, ahol az üzleti és személyes kapcsolatok is erősödhetnek. Bárunk méltán kedvelt végállomása a nálunk megrendezésre kerülő privát és üzleti eseményeknek, konferenciáknak és csapatépítő tréningeknek. Egyéni kérés esetén a Bár zártkörűsíthető is, így Vendégeink zavartalanul élvezhetik egymás társaságát és a Carbon Bár páratlan felszereltségét. 

 

Kérje személyre szabott ajánlatunkat privát vagy üzleti rendezvényhelyszínre az alábbi űrlap kitöltésével!


Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

 

Üzleti rendezvényhelyszín hotelben wellness-részleggel


Szállodánk kényelmes és elegáns szobái lehetővé teszik, hogy az esemény résztvevői akár több napot is eltöltsenek nálunk anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a kényelem és a szolgáltatások terén. 


A wellness részlegünk pedig lehetőség van a feltöltődésre és a relaxációra egy hosszú munkanap után. A hotel wellness részlegén található 45 négyzetméteres, fűtött medencénk 31 fokos vizével a tökéletes pihenést kínálja Vendégeinknek, amit az áramlótartó rendszer tovább fokoz. A medence körül elhelyezett pihenőágyak és a hangulatos megvilágítás a teljes kikapcsolódást szolgálják. Nyáron a nagyméretű napozóteraszunkról pedig gyönyörű kilátás nyílik Ajka lankás dombjaira és a hotel közelében fekvő tóra, melyet körülölelő zöld park tesz még idillikusabbá.

 


Foglaljon már ma, ha üzleti rendezvényhelyszínt keres wellnes-hotelben!


Válassza üzleti rendezvénye helyszínéül a Kristály Hotel****-t, és legyen biztos abban, hogy az eseménye sikeres és emlékezetes lesz minden résztvevő számára. Foglaljon szállást most, és élvezze az üzleti és szórakozási lehetőségeket egyaránt!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Rendezvénytípusok

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976