Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Üzleti rendezvényhelyszín

A Kristály Hotelnek minden adottsága megvan ahhoz, hogy az Ön által szervezett üzleti rendezvénynek is tökéletes helyszínt adjon. Négycsillagos wellness és konferencia hotelünk Ön számára is jó választás lehet, ha üzleti rendezvényhelyszínt keres!

Üzleti rendezvényhelyszín

Üzleti rendezvényhelyszín négy csillaggal

Négycsillagos wellness és konferencia szállodánk tökéletes üzleti rendezvényhelyszín, ugyanis megvan minden adottsága, szükséges felszerelése, szakértelme. Az üzleti rendezvényt szervezőket nemcsak modern helyszínnel, magas technológiai felszereltséggel, hanem komplex szolgáltatásokkal is várjuk. Ez magában foglalja, a cateringet, étkezési lehetőséget, szállást, és a wellnesst is. Hosszú, vagy több napos üzleti rendezvények esetében 36 modern, természetközeli anyagokkal berendezett szobánk és 2 lakosztályunk várja a résztvevőket. Nagyobb létszám esetén szállodánkhoz közeli helyeken biztosítunk szállást a részvevőknek. Wellness részegünkön feszített víztükrű medence, jakuzzi, szaunakomplexum, és napozóterasz várja a vendégeket. A finom falatokról szállodánk étterme, valamint a szállodánkban található Kristály Cukrászda gondoskodik. A stílusos szórakozás szerelmesinek pedig saját szórakoztató egységünket, a Carbon Bárt ajánljuk!

 

Válasszák a Kristály Hotelt üzleti rendezvényhelyszínként, kérjenek személyre szabott ajánlatot, az alább űrlap segítségével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Üzleti rendezvényhelyszín a Balaton-felvidéken

Egy üzleti rendezvényhelyszín kiválasztása során nagyon fontos, hogy pontosan hol található az adott helyszín. Egy ilyen rendezvény esetében ugyanis nagyon meghatározó a környezet. Egy olyan helyen, ahol mindig történik valami, különböző események hanghatásai megzavarhatják a rendezvényt, elterelhetik a figyelmet, fontos dolgokról. Egy nyugodt közegben sokkal könnyebb koncentrálni, arról nem beszélve, hogy egy ilyen helyre mindenki szívesebben utazik, és még kísérő programokat is lehet szervezni könnyedén. A Kristály Hotel Ajkán található, a Balaton-felvidék kellős közepén, csendes, nyugodt helyen, varázslatos vidékekkel körbe ölelve, a Bakony, a Somló, és a Balaton partja is csupán egy karnyújtásnyira van.

 

Üzleti rendezvényhelyszín minden eseményre

Legyen szó konferenciáról, továbbképzésről, csapatépítő tréningről vagy üzleti ebédről, vacsoráról, a Kristály Hotel tökéletes választás! Tágas konferenciatermünk jól felszerelt, rendelkezik minden szükséges eszközzel, kivetítőkkel, táblákkal, megfelelő hangosítással és táblákkal, ráadásul többféleképpen is berendezhető. Ezentúl éttermünknek is van külön elszeparált része, ahol fontos üzleti megbeszéléseket lehet bonyolítani. Carbon Bárunk pedig a négysávos bowling pályával, dartsszal, csocsóval és billiárd teremmel tökéletes kikapcsolódást nyújt a rendezvények szüneteiben, vagy végezetével. 

 

Üzleti rendezvényhelyszín, ahol semmire sem lesz gondja

Mint tudja, üzleti rendezvényhelyszínek tekintetében a komplex szolgáltatások hívei vagyunk, így, ha minket választ, akkor semmire nem lesz gondja. Kényelmes szobáink, wellness részlegünk a vendégek pihenéséről gondoskodik, Carbon Bárunk, és a szállodánkat körülvevő csodaszép helyek a kikapcsolódásról, éttermünk és cukrászdánk a finom falatokról, a személyzet pedig arról, hogy minden gördülékenyen menjen. Válasszon minket Ön is, kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.