Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Wellness hétvége pároknak

Évente egy wellness hétvége pároknak mondhatni szinte kötelező. A mindennapi feladatok, folyamatos pörgés és kapkodás mellett ugyanis nem jut elegendő minőség idő egymásra, és ez a kapcsolat rovására is mehet. Jöjjön el hozzánk párjával, pihenjék ki magukat, és mélyítsék el kapcsolatukat!

Wellness hétvége pároknak

Wellness hétvége pároknak a kristály Hotelben

Már nem is emlékszik rá, mikor volt utoljára, hogy úgy igazán kettesben töltöttek volna egy kis időt? Mindig csak a mindennapok problémái, a munka, a hétköznapi feladatok, különböző elintéznivalók? Kapcsolatuk ápolására, egy mély beszélgetésre, pihenésre, romantikázásra, nem, vagy csak alig marad idő? Akkor Önökre is ráfér egy kis pihenés, egy kis egymásra figyelés, aminek a legtökéletesebb módja egy wellness hétvége pároknak! A Kristály Hotel kényelmes, modern, természetközeli szobákkal, két lakosztállyal, exkluzív szolgáltatásokkal, étteremmel, cukrászdával, saját szórakoztatórészleggel, modern wellness komplexummal, remek programlehetőségekkel, különleges csomagajánlatokkal várja a kikapcsolódni, megpihenni vágyó párokat!

 

Egy olyan wellness hétvége pároknak, ami valóban segít kikapcsolni, feltöltődni, egymásra figyelni? A Kristály Hotel tökéles választás! Kérjen személyre szabott ajánlatot az alábbi gomb segítségével!

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

 

Wellness hétvége pároknak a Balatonnál

Szállodánk a Balaton-felvidéken található, a Balaton partjától csupán egy karnyújtásnyira. Magyarországon -a főváros mellett- kétségtelenül a Balaton számít az egyik legforgalmasabb helynek a turizmus szempontjából. Nem véletlenül vonz annyi embert a hely. A Balaton tényleg páratlanul szép, valahogy még a levegő is teljesen más itt. Megannyi látnivaló, tennivaló van, a napozáson, lángosozáson, és strandoláson túl is. Egy wellness hétvége pároknak a Balatonnál tökéletes választás, hiszen megannyi romantikus programlehetőség van. Csodálják meg a lemenő nap szépségét a végtelennek tűnő Balaton partján, vegyenek részt egy romantikus vitorlázáson, vagy egy romantikus borkóstolóval összekötött gyertyafényes vacsorán hotelünk éttermében! 

 

Wellness hétvége pároknak izgalmas programokkal

Szállodánk falain belül is izgalmas programok várják a hozzánk érkező párokat, de a környéken is megannyi látnivaló, felfedeznivaló van, köztük a már fentebb említett Balaton partja. Szállodánkban 45 négyzetméter alapterületű, fűtött, 31 fokos, feszített víztükrű medence, szaunakomplexum, pezsgőfürdő és napozóterasz biztosítja a pihenést a kényelmes szobák mellett, a szórakozást, és az emlékezetes pillanatokat pedig saját szórakoztató részlegünk, a Carbon Bár, ahol csocsó, darts, és billiárd terem mellett, bowling pálya is van. Egy wellness hétvége pároknak így lesz emlékezetes! De ha ez nem lenne elég, akkor várja Önöket a Balaton-felvidék megannyi látnivalója, a kalandos Somló és a Bakony is! 

 

Wellness hétvége pároknak exkluzív szolgáltatásokkal

Egy wellness hétvége pároknak úgy lesz tökéletes, ha semmi mással nem kell foglalkozniuk, csak egymással. Éppen ezért mi minden másról gondoskodunk! Modern wellness részlegünk, kényelmes szobáink a pihenésről, Carbon Bárunk a szórakozásról, éttermünk és cukrászdánk pedig a finom falatokról, és a romantikus gyertyafényes vacsorákról!

 

A tökéletes wellness hétvége pároknak már csak egy gombnyomás Foglaljon szobát a Kristály Hotelbe az alábbi gomb segítségével!

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

5 érv a bakonyi kirándulások mellett

5 érv a bakonyi kirándulások mellett

Magyarország leggyönyörűbb erdeitől a misztikus-vallásos emlékeken át a sportolási, lovaglási lehetőségekig annyi minden vár a Bakonyban, hogy itt soha nem unatkozhatsz. Évszaktól és időjárástól...

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976