Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Mivel dekoráljak egy 'zöld esküvőn'? Itt van néhány nagyszerű ötlet!

A zöld irányvonalaknak, ezzel együtt a zöld esküvőnek egyre nagyobb népszerűsége van manapság, és ahogyan mi reméljük, ez jövőre, majd azután, és azután csak nőni fog. Éppen ezért hoztunk is néhány környezetbarát esküvőre való dekorációs ötletet.

Mivel dekoráljak egy 'zöld esküvőn'? Itt van néhány nagyszerű ötlet!

Az ünnepi asztal éke: Naturális teríték zöld esküvőkre

Az esküvői dekorációban a legfontosabb az asztal, hiszen a vendégek itt töltenek el a legtöbb időt, itt étkeznek, beszélgetnek, ezért ez egy hangsúlyos elem, amit nem szabad mindenféle színes dekor elemmel, vágott virággal, műanyag konfettivel tele rakni. Ha bútorokról, világításról, kiegészítőkről és kellékekről van szó, az újrafelhasználható tárgyak bérbeadása ahelyett, hogy újat vásárolna, ahol csak lehetséges, a legzöldebb út – és minél több helyben szerezheti be, annál jobb. Az asztalon felhasznált tárgyak esetében is érdemes ezen elgondolkozni. Remekül mutat egy rusztikus fehér asztalterítő, kicsit kopott tányérokkal, vázákkal, amik éppen a nagyitól, vagy valamilyen más rokontól, ismerőstől vannak, esetleg a legújabb bolhapiaci szerzemények. A természetes szálakból készült teríték a legjobb. A hessiánból, kenderből vagy tiszta lenvászonból készült futók és szalvéták tökéletes kiegészítők a rusztikus, természetes fából készült asztalokhoz, vintage étkészletekhez és gyertyákhoz. Adjon hozzá néhány szezonális virágot és zöld lombozatot a visszafogott vidéki stílus érdekében. Műanyag evőeszközöknek, szívószálaknak nincsen helyük! 

 

Ha helyszínt keresnek a Nagy Napra, akkor ajánljuk a Kristály Hotelt, ami a természet lágy ölén, a Balaton-felvidéken, a Bakony lábánál helyezkedik el. Többféleképpen berendezhető konferencia terme, természetes fényekkel várja a házasulandó párt az esküvőre érkező vendégeket!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés
 

 

Lehet virággal dekorálni a zöld esküvőkre?

Persze, hogy lehet, csak nem mindegy, hogy milyennel…. Nézzük például rögtön a konfetti példáját, műanyag szemét helyett sokkal jobb, ha apró szárított virágdarabokat dobálunk az ifjú párral. Láthatjuk, hogy virágokat is lehet a dekorációban használni! Használjon mezei virágokat, ne tenyésztetteket! Váza helyett válasszon újrahasznosított üveg palackokat, például borosüvegeket, sokkal rusztikusabb a hatás! Miért ne választana élő növényeket vágott virágok helyett, hogy szokatlan csavart adjon esküvői asztalának? A cserepes növények olcsóbbak, mint a kidolgozott vágott virágok, és az esküvő után hazavihetők, akár a vendégeknek is adhatja! 

 

Ültető kártyák zöld esküvőkre

Egyre népszerűbbek az esküvői írószerek papírmentes változatai. A meghívókat nagyon kreatív módszerekkel is el lehet online küldeni, amik néha még jobbak is, mint a hagyományos. Ráadásul a koronavírusos időkben ez biztonságosabb is. De mi legyen az ültető kártyákkal? Vannak újrahasznosított, és lebomló papírok is már a piacon, ajánljuk ezeket, vagy más alternatív ötleteket. Írja a vendégek nevét közvetlenül levelekre, kavicsokra vagy tengeri üvegekre, ez utóbbi tökéletes lehet egy tengerparti témájú esküvőhöz!

 

Zöld esküvőn zöld fényár

Ha jó idő esetén szabadtéri esküvőt rendez, akkor a legtöbbet hozhatja ki a rendelkezésre álló természetes fényből, de a tündérfények azok, amelyek igazán varázslatos légkört teremtenek, ha beáll a sötétség. Az alacsony energiafogyasztású LED tündérlámpák garantálják a csillogást beltéren és kívül egyaránt. A naposabb éghajlaton megrendezett események napenergiával is működhetnek, csak győződjön meg arról, hogy elegendő töltés van az estéhez. Kintre még ajánljuk a nagyon mutatós befőttesüvegbe aggatott mécseseket is. 

 

Zöldítés köszönőajándékokkal

Az esküvői köszönőajándékok ötlete nagyon jó, és kedves gesztus, azonban sokszor csak egy fölösleges porfogóval többet ajándékozunk szeretteinknek. Hogyan lehet hasznos, zöld köszönőajándékot adni, aminek ára nem egy vagyon? Nagyon egyszerű: ajándékozzon szezonális termékeket! A szezonális és helyi ételek csökkentik a szénlábnyomot, és ha beszerezhetők valahonnan az esküvő helyszíne közelében, még jobb. Helyi finomság egy gyufás skatulyában, miniatűr gyógynövények vagy pozsgások, egy apró üveg méz, vagy egy kis szörp, legyen kreatív, vagy kérje a helyiek segítségét! 
 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976