Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

5 applikáció, ami segíthet nagyobb események, konferenciák megszervezésében

Ha valaha is tervezett egy rendezvényt egy nagy összejövetelre, akkor tudja, hogy mennyi időt és erőfeszítést igényelnek a szervezési munkálatok. Egy konferencia megszervezése nem kis dolog, de szerencsére manapság vannak már olyan fejlesztések, eszközök, applikációk, amik segítségünkre lehetnek. Szerencsére a technológia sokkal könnyebbé tette a rendezvények tervezését és lebonyolítását, bármilyen nagy is legyen az. Mutatunk is néhány olyan applikációt, ami hasznos lehet egy konferencia megszervezéséhez is.

5 applikáció, ami segíthet nagyobb események, konferenciák megszervezésében

Asana, egy tökéletes applikáció konferencia szervezéséhez

Az Asana leegyszerűsíti a rendezvénytervezést bármilyen méretű összejövetel esetén (egészen pontosan 10 és 10 000 résztvevő között). Az alkalmazáson keresztül feladatokat hozhat létre az eseményhez határidőkkel, és ezeket hozzárendelheti csapattagjaihoz. Kezelheti a szállítókat és a vendéglistákat is. Nemcsak a szervezéshez, hanem a lebonyolításban is nagyon hasznos. A tényleges esemény zökkenőmentes megtartásához hozzon létre egy napos esemény idővonalat. A napra ütemterveket és teendők listáját készíthet, és okostelefonjáról nyomon követheti az eseményeket a nap előrehaladtával.

 

24 me, egy tökéletes applikáció konferencia szervezéséhez

Ha praktikus kis személyi asszisztenst szeretne a tervezés során, próbálja ki a 24me-t. Az alkalmazás integrált naptárakat, teendőlistákat és jegyzeteket tartalmaz. Automatizálja az eseményeket azáltal, hogy feladatait és ütemezéseit egy helyen tartja, és szükség esetén emlékeztetőket küld. A számlákra és más fontos információkra is emlékeztetni fogja, amikor az alkalmazás csatlakozik pénzintézeteihez, közösségi hálózataihoz és szolgáltatóihoz. A 24me egy jó szervezeti rendszer kisebb rendezvények tervezésére.

 

Planning Pod, egy tökéletes applikáció konferencia szervezéséhez

A Planning Pod lenyűgöző eszközök hatalmas gyűjteménye az eseménytervezéshez. Egyetlen helyről hozzáférhet nagyon sok mindenhez az applikáció segítségével. Üléseket rendezhet, vendégeket regisztrálhat, rendezvénywebhelyeket készíthet, és vendéglistát kezelhet. Létrehozhat ütemezéseket, költségvetéseket, teendőlistákat, naptárakat… a lista folytatódik. Ha folyamatosan nagy eseményeket tervez, akkor a Planning Pod álmai asszisztense lehet.

 

Top Table Planner, egy tökéletes applikáció konferencia szervezéséhez

A Top Table Planner a legegyszerűbb módja annak, hogy ültetési tervet rendezzen az esemény résztvevői számára. Egyszerűen csak húzza át az asztalokat és a vendégeket, és tetszés szerint tervezze meg alaprajzát. Játsszon addig, amíg meg nem találja a rendezvény vendégei számára a legjobb megoldást. Kiválóan alkalmas esküvőkre, bankettekre vagy más nagyobb étkezési rendezvényekre, akár a fent említett konferenciákhoz is, ugyanis használható sorban ültetésre is, például konferencia ülésein is konferencia hotelünkben. Ráadásul van 7 napos ingyenes próbaverziója.

 

Bizzabo, egy tökéletes applikáció konferencia szervezéséhez

A Bizzabo rendezvényszervezési eszközök nagy készlete egyetlen elegáns szoftvercsomagban. A közép- és nagyvállalkozásokat célzó Bizzabo ideális a nagy feladatokat igénylő nagy rendezvények tervezésére, mint például egy konferencia. Az alkalmazás nagy hangsúlyt fektet az esemény marketingjére, így kiválóan alkalmas koncertekre vagy adománygyűjtésekre is egyébként. A szoftver lehetővé teszi, hogy rendezvény webhelyeket készítsen regisztrációhoz, e-maileket a marketinghez és napirendeket az eseményszervezéshez.

 

A tökéletes rendezvényhelyszínt keresi konferenciája számára? Kérjen ajánlatot a négycsillagos Kristály Hotelbe az alábbi űrlap kitöltésével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976