Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

A Balaton legromantikusabb helyszínei

Valentin Napra szinte kötelező jelleggel ajánljuk ezt a cikkünket minden szerelmespárnak, de az év más napjaira is szeretettel ajánljuk ezeket a csodás, romantikus balatoni helyszíneket. Szerintünk a magyar tenger kékje bármilyen szemszögből nézve andalgásra invitálja az embert, de vannak olyan balatoni helyek, amik különösen erős romantikus hatással bírnak. 

A Balaton legromantikusabb helyszínei

A Balaton legromantikusabb települése

Minden kétséget kizáróan Tihany az egyik legromantikusabb pontja a Balatont körülölelő település láncolatnak. Addig nem is szállunk vitába senkivel, amíg meg nem nézett itt egy ezer színben lejátszódó naplementét, utána pedig senkinek nem lesz kedve vitatkozni. Szépen kiépített sétány, hangulatos óváros bájos épületekkel, köves utcákkal, a Tihanyi Apátság épülete, a Belső-tó, a sok-sok levendula- csak néhány dolog, ami Tihany romantikus hangulatához nagymértékben hozzájárul.

 

A Balaton legromantikusabb hídja

Ugyan híd nem ível át a Balaton felett, van itt egy nagyon különleges híd, amit sokan csak a balatoni sóhajok hídjaként emlegetnek. Ezek szerint nem kell Velencébe utazni egy lánykéréshez? Ki tudja, nem igaz? Balatonvilágosban kell keresni a pici fehér hidacskát, amin ez a felirat áll: „Az itt fogant szerelem múlhatatlan”.

 

A Balaton legromantikusabb sétánya

A Balatonfüredi Tagore sétány sokak számára nem lehet ismeretlen, hiszen hatalmas népszerűségnek örvend a nyaralók, kirándulók körében is. A régi villák, valamint a Balaton mellett kiépített sétány, rózsákkal van telerakva. Hát kell ennél romantikusabb hely a Balatonra? Balatonfüred éppen csak egy karnyújtásra található szállodánktól, egy romantikus nyaralás wellnessel, és egy kis füredi kirándulás tökéletes Valentin napi program lehet! 

 

Egy romantikus pihenésre vágyik párjával? Foglaljon szobát wellness szállodánkban! Kényelmes szobákkal, modern wellness részleggel, és exkluzív szolgáltatásokkal várjuk a Balaton-felvidék lankái között, csendes környezetben! Az alábbi gomb megnyomásával nézheti meg szabad szobáinkat!

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

 

A Balaton legromantikusabb vára

És kilátása. A Szigligeti Várból nyíló csodálatos panorámát szerelme biztosan nem fogja elfelejteni. A Balaton igazi ékszerdoboza a Szigligeti Vár, ami ráadásul nem régen lett felújítva. Olyan Pazar a panoráma innen, hogy az szinte leírhatatlan, belátható az egész környék, a csodás Tanúhegyek lankái és természetesen a Balatonból is egy kiadós darabka. Nézze meg a naplementét is szíve választottjával! 

 

A Balaton legromantikusabb lépcsője

A Balatonnál még lépcsője is van a szerelemnek, milyen különös, igaz? Mondtuk, hogy egy nagyon romantikus vidék ez, ahol a szerelmeseknek sok-sok lehetőségük akad egy kis romantikázásra.  A Badacsony 464 lépcsőfokból álló lépcsőjét megmászva is, megérdemel szerelme egy csókot, miközben a pazar panorámát fürkészitek a badacsonyi kilátótól.

 

A Balaton legromantikusabb kastélya

Keszthely kihagyhatatlan program lehet, ha szerelemről, romantikáról van szó. A Festetics-kastély nemcsak a Balaton, hanem egész Magyarország egyik legszebb műemléke, aminek egyébként a parkja is csodálatos. Keszthelyben egyébként lakatfal is van a szerelmesek számára, méghozzá a Babamúzeum előtt.
 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976