Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Beltéri csapatépítő programok: action!

Egy jó film maradandó emléket hagy nézőben, készítőben egyaránt. Sokszor izgalmas, szövevényes a történet és számtalanszor mosolyt csal az arcunkra. Ez a program, ezekre az alapelemekre épít. A résztvevők egy forgatásba csöppennek bele, ahol a sztoriról csupán alapvető sarokinformációik vannak, azonban szorítja őket a határidő a bemutatóig. Szerencsére a kellékek és a technikai eszközök nagyrésze megvan a filmhez, de az egyéni kreativitás nélkül ez nem készülhet el!

Beltéri csapatépítő programok: action!

A mű elkészüléséhez szükség van stábra: forgatókönyvíróra, rendezőre, operatőrökre, színészekre és vágóra. A csapat minden tagjának van helye ezen a forgatáson, hiszen együtt oldhatják csak meg az eléjük állított feladatot. Egy könnyed, vicces és kreatív, de magasfokú együttműködést igénylő program.

A program lebonyolítása:
Mint minden filmben itt is vannak alapvető kellékek melyek egyes személyek karakteréhez tartoznak, ezeket a csapatok a forgatás teljes hosszán keresztül használhatják. Az összes többi kelléket egy könnyed vetélkedő folyamán szerezhetik meg a csapatok, ahol gyorsnak és pontosnak kell lenni. Amint, a csapatok megszerezték az összes felszerelés indulhat a forgatás. 2 óra áll rendelkezésre, hogy a csapatok elkészüljenek a saját 5-7 perces epizódjukkal, amikből végül összeáll a nagy film!


Garantált a jókedv, a vidámság és a kacagás

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.