Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Céges karácsonyi parti szervezése? 5 szuper tippünk is van!

Itt az év vége, jönnek az ünnepek. Cég, vagy csoportvezetőként ez egy fontos alakalom: itt az ideje egy hatalmas összejövetelt csapni! Az ünnepi munkaparti remek alkalom arra, hogy a munkatársak összejöjjenek, jól érezzék magukat, és még jobb kapcsolatokat építsenek ki, ami egy produktívabb és hatékonyabb munkavégzést eredményezhet. Lássuk, hogyan kell csinálni!

Céges karácsonyi parti szervezése? 5 szuper tippünk is van!

Szervezze mindenki a karácsonyi partit!

Ennek a bulinak az a célja, hogy összehozza alkalmazottait, és szórakoztató ünneplést biztosítson nekik, igaz? Fantasztikus mindenkit bevonni a tervezési folyamatba. Kérjen véleményt az összes működő bizottságtól és osztálytól. Tartson csoportos szavazást, vagy küldjön egy kérdőívet, amelyben megkérdezi, hogy az emberek milyen ételeket, játékokat és témákat szeretnek, vagy szeretnének látni! Így mindenki úgy érzi, hogy a véleménye számít. Ráadásul az alkalmazottak örömmel látják majd, hogy ötleteik életre kelnek a karácsonyi partin.

 

Ünnepi italok és ételek a céges karácsonyi partira

Az étel a buli egyik legfontosabb része! A vendégek jellemzően finom ételeket, édes finomságokat és finom italokat várnak. Ha a Kristály Hotel céges karácsonyi buli helyszínét választják, akkor az étkezési lehetőségek végtelenek. Díszes tányérokat, vagy több előételt és harapnivalót választhat kínálatunkból. Négycsillagos hotelünknek négycsillagos étterme, és cukrászdája is van. hagyományos süteményektől a reform finomságokig minden elérhető.  Az ünnepi munkaparti vidám alkalom arra, hogy a munkatársak elfogyasszanak egy pár italt is, szerencsére ebben sincsen hiány nálunk. A finom Somlói borok mellett, Carbon Bárunkban a legjobb koktélokat keverjük.

 

Válasszon témát is a céges karácsonyi partira

Egy céges karácsonyi parti sem teljes valamilyen téma nélkül. Akár egy karácsonyi film, vagy mese is állhat a középpontban. Ehhez passzoló dekoráció, italok, és ételek igazán meleg hangulatot varázsolnak majd. Vagy esetleg próbáljon ki egy Karácsony a világ körül témát – szolgáljon fel nemzetközi ételeket a különböző országok népszerű ünnepi ételeivel. Egy másik ünnepi téma a fehér karácsony. Válasszon tiszta fehér dekorációt, tányérokat, terítéket és akár fehér karácsonyfákat is. Fontolja meg, hogy a vendégek teljesen fehér ruhát viseljenek, hogy illeszkedjenek a témához. Szállodánk szívesen segít az ilyen ötletek kivitelezésében.

 

Meglepetések is kellenek a céges karácsonyi partira

Tudjuk, hogy a karácsony nem feltétlenül csak az ajándékokról szól, de azért fontos része ez is a dolognak. Tartsa talpon a vendégeket, és szórakozzon az egész éjszakára tervezett mini meglepetésekkel. Fontolja meg, hogy a buli alatt véletlenszerű tombolákat rendez, ez is egész este fenn tudja tartani a jó hangulatot. Nem kell nagy ajándékokat adni, inkább sok kicsit! Ha a tombolasorsolás mellett dönt, gondoljon arra, hogy a bulit megelőző hónapban kis versenyeket szervezzen a munkahelyén, ahol az alkalmazottak tombolajegyeket szerezhetnek. Ezek a versenyek lehetnek munkával kapcsolatosak, például a legmagasabb eladások. Egy másik tombolajegy-szerzési verseny lehet az adományozással kapcsolatos (elvégre ez az adományozás időszaka). Ösztönözze az alkalmazottakat, hogy jegyeket szerezzenek azáltal, hogy konzerveket és olyan tárgyakat visznek be, amelyeket a helyi menhelynek vagy élelmiszerkonyhának lehet adományozni. Ez mindenki számára előnyös!

 

Játékok is lehetnek a céges karácsonyi partikon

A játékoknak egyáltalán nem kell cikinek lenniük, és még csak nem is kell játékra kényszeríteni az alkalmazottakat, ha nem akarnak. Azonban azt tudni kell, hogy a játékok szórakoztató módot jelenthetnek a munkatársak kötődésére. Válasszon csoportos játékokat vagy véletlenszerű tevékenységeket az éjszaka folyamán, hogy a vendégek bekapcsolódjanak és versenyezzenek. A karácsonyi témájú színjáték minden bizonnyal csevegésre és nevetésre készteti az embereket. Egy másik jó kis céges karácsonyi partira illő mókás tevékenység a mézeskalács házak építése, akár csapatok közötti mézeskalácsház-versenyt is készíthetsz, hogy mindenki bekapcsolódjon és izguljon. Melyik osztály építi majd meg a legjobb mézeskalács házat?

 

Céges karácsonyi partit tervez? Ehhez a tökéletes helyszínt keresi? Kérjen ajánlatot a Balaton-felvidék kellős közepén található négycsillagos Kristály Hotel konferenciatermébe! Exkluzív szolgáltatásokkal várjuk!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976