Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Milyen gyakran ajánlott csapatépítőt szervezni?

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különböző csapatépítő programok. Vajon milyen gyakran érdemes szervezni ilyen eseményt, és mikor? A csapatépítő tréningek optimális időzítéséhez osztunk meg ebben a cikkben hasznos információkat Önökkel, a maximális hatékonyság érdekében!

Milyen gyakran ajánlott csapatépítőt szervezni?

Mennyi csapatépítő tréninget ajánlott szervezni?

A csapatépítő események rendkívül fontosak, és a szokásos rutin részét kell képezniük. Tehát ez nem csak egy látszat felhajtás, hanem igenis fontos a cég hatékonysága szempontjából is. A csapatépítő tevékenységek tökéletes módja annak, hogy mindenkit összehozzon, még akkor is, ha nem egy légtérben dolgoznak az illetők, aminek a manapság jellemző otthoni munkavégzés miatt még inkább kiemelt szerepe van. Az, hogy mennyi a csapatépítő tevékenységek ideális száma, az a különböző csapatoknál eltérő. Azonban cikkünkben osztunk meg néhány információt, ami segít ennek megbecsülésében.

 

Mikor érdemes csapatépítő tréninget szervezni?

Persze lehet az is, hogy csak véletlenszerű napokat választ ki a naptárban, de ha egy kis útmutatást szeretne, van néhány alkalom, amely ideális az ilyen típusú tevékenységekhez. Mutatunk olyan apropókat, amikor érdemes csapatépítő tréninget tartani. A csapat speciális helyzetétől függhet, hogy hányszor adódnak ilyen helyzetek, azaz hányszor érdemes csapatépítő tréninget szervezni!

 

Új alkalmazottak köszöntése

Az új alkalmazottak túlterheltnek érezhetik magukat a munka első hetében. Olyan ez, mint egy tűzoltótömlőből inni az információt. Egy csapatépítő tevékenység, amikor lehetősége nyílik a csapatnak is megismerni az új tagot, valamint a tagnak is a csapatot nagyban megkönnyíti a helyzetet. Az új jövevény képes szocializálódni a csapattagokkal, és megismerni azt a kisebb csoportot, akikkel a legtöbbet fog együtt dolgozni, ez pedig javítja majd a teljesítményét. Nem kell nagy dolgokra gondolni, ez lehet egy egyszerű reggeli vagy ebéd, ahol az új csapattagok bemutatkozhatnak, és személyesebb kapcsolat révén megtudhatják, kik tartoznak a csapatukhoz.

 

Kezdőlap új projektekhez más csapatokkal

Ha van egy közelgő projekt, amelyben két csapat esetleg először dolgozik együtt, mindenkit összehozva egy kis csapatösszeköttetésre segíthet mindenki számára felkészülni a projektre. Egy olyan társasági kirándulás, ahol nem vár semmilyen munkát, segít az embereknek, hogy csevegjenek egymással, és alkalmi bemutatkozásokat végezzenek, aminek köszönhetően a projekt során majd könnyebben tudnak kommunikálni, együttesen problémákat megoldani. Ez egy nagyszerű lehetőség arra is, hogy mindenkit lelkesítsünk a közelgő munkák miatt.

 

Ünnepeljék meg a mérföldköveket vagy a sikereket

A csapatépítő tevékenységeknek szórakoztatónak kell lenniük, és ki kell szakítaniuk a szokásos rutinból. Ha ürügyet keres a szórakozáshoz, kihasználhatod a csapaton belüli különleges mérföldköveket. Használja a születésnapokat vagy a különleges évfordulókat indokként arra, hogy kivonja a csapatot az irodából, hogy valami szórakoztatót csináljon. Említettük, hogy egy projektet csapatrendezvényekkel indítunk, így egy sikeres csapatprojektet is megünnepelhetünk

 

A csapaton belüli konkrét problémák kezelése

A befejezett projektek áttekintése során szembetűnő problémás pontokat észlelhet csapatai teljesítményében. Van kommunikációs szakadék? Van egy csomó új tagja a csapatnak, akik soha nem dolgoztak együtt? Vannak más csapatigények, amelyekre oda kell figyelni? A csapatépítő tevékenységek segíthetnek a kommunikációs készségek és a problémamegoldó módszerek kialakításában, valamint egy erős csapat kialakításában. Ha erre szüksége van, fontolja meg egy szakemberrel való együttműködést, hogy olyan eseményeket tervezzen, amelyeket kifejezetten a csapata számára hoztak létre. 

 

A csapatépítő tréningek optimális száma

Tehát nehéz megbecsülni nagy általánosságban a csapatépítő tréningek optimális számár, azonban azt egyértelműen ki lehet jelenteni, hogy mindenképpen nagy szerepük van a hatékony munkavégzésben, ezért nem szabad kihagyni őket az ütemtervből! Rendezze meg a Kristály Hotelben a csapatépítőt! Négycsillagos hotelünk az egyik legjobb céges rendezvényhelyszín az ország egyik legszebb helyén, a Balaton-felvidék, és a Bakony lankáinak találkozásánál, a kristály-völgyben! Exkluzív szolgáltatásokkal, tágas rendezvényhelyszínnel, kényelmes szobákkal, modern wellness részleggel, gasztronómiai különlegességekkel, és saját szórakoztató egységgel várjuk Önöket!

 

Kérjenek egyedi, személyre szabott ajánlatot a négycsillagos ajkai Kristály Hotelbe az alábbi űrlap kitöltésével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976