Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

5 csapatépítő program Ajka környékén

A csapatépítő tréningek minden cég vagy vállalkozás életében elengedhetetlenek, nem csupán az a céljuk, hogy a kollégák jól érezzék magukat vagy részt vegyenek néhány játékon. Az összetartás, a munkatársak közötti összhang, a csapatszellem, a kreativitás, a problémamegoldó készség fejlesztése egytől egyig elhanyagolhatatlan tényezők. Íme 5 csapatépítő program, amelyek nem csak az említettekben segítenek, de amiket a kollégák is imádni fognak!
 

 

5 csapatépítő program Ajka környékén

Csapatépítő programok: Csapatversenyek, amik összetartásra ösztönöznek

A csapatversenyeknél nincs is hatékonyabb eszköz, ha az a cél, hogy a cég munkatársai minél összetartóbbak legyenek, és minél hatékonyabban tudjanak együtt dolgozni. Legyen ez bowling, csocsó, billiárd, darts vagy karaoke, a játék során megtanulják, hogy hogyan is kell egy közös célért együttműködni, a tapasztaltakat pedig jó eséllyel átültethetik majd a munkahelyi környezetbe is. Hotelünk Carbon Bárja a fentiekhez páratlan lehetőségeket kínál. Nem csupán wellness élményekkel és éttermünk különleges ízeivel fűszerezzük meg a nálunk megrendezésre kerülő csapatépítő tréningeket, de saját szervezésű izgalmas, színes programlehetőségekkel is! Kérje személyre szabott ajánlatunkat csapatépítő tréning helyszínre az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Csapatépítő programok: Kicsit extrémebb csapatversenyek

Nem feltétlenül kell a hagyományos játékoknál és sportoknál maradni, ha kicsit extrémebb megmérettetésre vágynak, akkor válasszák a segway túrával egybekötött számháborút vagy paintballt. Ezekben a stratégiai játékokban valóban elengedhetetlen az összefogás, a résztvevőknek ki kell dolgozniuk egy haditervet, és meg is kell valósítaniuk azt (akár csak az éves üzleti stratégia esetében). A program során a munkatársak megtanulhatják, hogy hogyan hozzanak közösen döntéseket, és hogyan működjenek együtt egy közös célért, miközben jól érzik magukat.

 

Csapatépítő programok: Egész napos kalandok

Ha kalandokra vágynak, keresve sem találnának jobb programot egy szuper napnál, melyet Magyarország legnagyobb élménykalandparkjában, a Sobri Jóska Kalandparkban töltenek el. Erre biztosan hosszú ideig emlékezni fognak! A különféle pályákon a csapatok valóban összemérhetik az erejüket és összetartásukat!

 

Csapatépítő programok: Új helyek felfedezése

A közös élmények összekovácsolják az embereket, fedezzék hát fel közösen a környék izgalmas helyeit! Vegyenek részt egy bakancs- vagy biciklitúrán, gyönyörködjenek a csodás tájakban, beszélgessenek, vagy iktassanak be néhány izgalmas játékot! Szállodánk környéke tele van felfedezésre váró helyekkel, mint a herendi Porcelángyár, a Veszprémi Állatkert, a Bányamúzeum, vagy éppen az Ólomkristály Múzeum.

 

Csapatépítő programok: Egy igazi kikapcsolódás

Érthető, ha az egész éves fáradhatatlan munka után csupán egy kis kikapcsolódásra vágynak. Ebben az esetben pihenjenek wellness részlegünkben, vegyenek részt egy kellemes masszázson, élvezzék éttermünk finom falatait vagy a Carbon Bár kínálta szórakozási lehetőségeket. Kérje ajánlatunkat csapatépítő tréningre az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.