Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Exkluzív LAST MINUTE kedvezményes hétvége a Hotel Kristály****-ban!

2020 szeptembere sokunk számára kimerítő hónap volt… Ha úgy érzi, Önnek is szüksége van egy kis kikapcsolódásra, feltöltődésre – van egy jó hírünk! Szeptember utolsó hétvégéjén exkluzív last minute kedvezménnyel várjuk kedves Vendégeinket egy kis lazításra, kikapcsolódásra!

Exkluzív LAST MINUTE kedvezményes hétvége a Hotel Kristály****-ban!

Last minute kedvezményes hétvége a Hotel Kristály****-ban

Ráér a ezen a hétvégén (2020.09.25. – 2020.09.27)  egy kis pihenésre, kikapcsolódásra?  Fedezze fel a Balaton-felvidék legszebb tájait, Ajka látnivalóit, és kiránduljon a páratlan Tanúhegyek között – vagy csak élvezze wellness részlegünk kényeztetését és éttermünk rendkívüli fogásait zavartalanul, most kedvezményes áron! 

 

2020.09.25. – 2020.09.28 | péntek, szombat és vasárnap éjszaka kedvezményes áron

Szeptember utolsó hétvégéjén last minute akciónk keretén belül a “LASTMIN” promóciós kóddal most kedvezményes áron tapasztalhatja meg a Kristály-élményt:

- 19 900 Ft / 2 fő / éj Standard szobában

- 17 900 Ft/ fő /éj Standard szobában

 

Last minute ajánlatunkon belül szobafoglalásért kattintson ERRE a promóciós linkre, és válassza ki, a hétvégén mely napokat töltené nálunk! 

 

Az akció más kedvezményekkel nem összevonható, és kézpénzre nem váltható. A last minute kedvezmény érvényesítésére csak az akcióban megadott időpontokban (2020.09.25.-2020.09.28.) van lehetőség, és csak Standard szobáinkra érvényes. 

 

Szeretettel, rengeteg látnivalóval, és még több nyugalommal várjuk! :) 

 

Az Ön biztonsága a legfontosabb számunkra! 

Hotelünben a jelenlegi helyzetre való tekintettel néhány extra higiéniai intézkedést vezettünk be. Kérjük Önöket, hogy működjenek együtt ezzel a speciális házirenddel! Mindent megteszünk, hogy a legnagyobb biztonságban élvezhessék a kikapcsolódást. 

 

Extra intézkedéseinkről IDE kattintva olvashat. 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

További ajánlataink

Titkos Találka

Titkos Találka

Csomag érvényessége: 2021.05.08.-2021.12.30. 3 nap/2 éjszaka Csomag ára: 149.900 Ft/szoba/ 2 éj  Nászutas lakosztályunkban történő elhelyezés esetén. Kedvezményes ajánlatunk standard szobában:...

Kalandos nyár

Kalandos nyár

Csomag érvényessége: 2021.06.01. – 2021.08.31. 3 nap 2 éjszaka.  Csomag ára: 79.900 Ft/2 fő/2éj Egyéb csomagokkal és kedvezményekkel nem összevonható!  

Vasárnapi édes kettes

Vasárnapi édes kettes

Kiszakadnának végre a hézköznapokból? Töltsenek el egy romantikus éjszakát a Balaton-felvidék legszebb táján wellness hotelünkben, és éljék át a randevúk izgalmait újra!

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.