Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

A tökéletes téli csapatépítő programok

Sokan azt gondolják, hogy télen nem lehet csapatépítőt szervezni. Igaz, hogy ilyenkor valóban korlátozottak a programlehetőségek az időjárás miatt, tehát például sütögetni nem lehet, ahogyan vizes programokat sem lehet odakint szervezni, de sok-sok már lehetőség van még azért. Télen is érdemes lehet a csapat összetartozáson dolgozni, már csak azért is, mert ha kicsit utánajárunk, akkor nagyon jó téli csapatépítő programokat lehet találni.

A tökéletes téli csapatépítő programok

Jótékonysági események téli csapatépítő programoknak

Az ünnepek közeledtével jellemzően mindenki szíve meglágyul kicsit, és ugye ismeri mindenki a mondást: „Adni jobb, mint kapni!”. Ezért ilyenkor akár jótékonykodási akcióba is átlendülhet a céges csapatépítés. Gondoljon csak bele, van szebb dolog annál, hogy mindenki összefog egy nagy közös cél érdekében, hogy valamilyen rossz helyzeten segítsen. Lehet ezt a tevékenységet adománygyűjtésre, ételosztásra, vagy bármilyen más önkénteskedésre is kihegyezni. Rengeteg szervezet van, akik szívesen veszik a segítséget, a holnapjukon jellemzően fel is tüntetik, hogy milyen formában. És nincs azzal sem semmi baj, ha átcsúszik ez a kis csapatépítő jótékonysági akció januárra, hiszen az év minden napján jól jön a segítség ott, ahol hiány van.

 

Főzőtanfolyam téli csapatépítő programként tökéletes

A főzőtanfolyamok népszerű csapatépítő tevékenység. Nemcsak csapatmunkát és kötődést igényel, hanem az emberek új készségeket is elsajátíthatnak, és elképesztő ételeket is kipróbálhatnak. Ráadásul ezzel együtt jár még egy közös vacsora is, hiszen a sok-sok elkészült ételt valakinek el is kell fogyasztani! Új receptek, új helyzetek- ezeket csak megfelelő csapatmunkával, és kellő kreativitással lehet megoldani.

 

Korcsolyázás a legjobb téli csapatépítő program

Egyszerű, de annál nagyszerűbb ötlet. Az igazat megmondva a korcsolyázás, egy nagyon hagyományosnak számító, közkedvelt téli tevékenység, mégis a nagy nyüzsgésben nem feltétlenül szakítunk erre időt. Hozza össze a csapatot egy ilyen klasszikus programra! Mindenki lehetőséget kap, hogy felkeljen a székből, és kicsit aktivizálja magát, a friss levegőn új élményeket szerezzen.  A jégpályák lehetővé teszik a helyiség bérelését zártkörű rendezvények lebonyolítására, de akár a nyitott korcsolyaidőben is elhozhatja a csapatot. Minden esetre érdeklődjön előre a bérelhető korcsolyák számával, méretével kapcsolatban, hogy biztosan legyen kellő kapacitás! 

 

Egy kis nyár a tél közepén csapatépítőkre

Mire lehet az embereknek szüksége télen? Egy kis nyárra, éppen ezért szervezzen egy nyári hangulatú céges partyt! Ahogy a hőmérséklet csökken, az emberek trópusi nyaralásról : tegyél ennek eleget, vendégelje meg alkalmazottait egy szórakoztató, hawaii témájú bulival, hogy elvonja a figyelmüket a hideg időről. Gyümölcsös, trópusi italokkal, sajtos dekorációkkal és nagyszerű lejátszási listával gyűjtsön be egy nagyszerű luau típusú eseményt. Játsszon játékokat, és osszon ajándékokat, például úszómedencéket és strandszékeket, hogy valóban megünnepeljék a témát. Ehhez hotelünk konferencia terme tökéletes céges rendezvényhelyszínül szolgál.  
 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976