Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

5 egyszerű ötlet téli esküvőhöz

Bár az esküvő szezont nyáron jegyezzük, nemcsak ebben az évszakban lehet esküvőket tartani. Gondoljon csak bele, milyen csodálatosan mutatna a hófehérre varázsolt háttér egy esküvői kompozícióhoz. Kijelenthetjük, hogy egy igazi mesevilág. Ha Ön is fontolóra veszi, hogy télen tartsa meg az esküvőjét, akkor ezeket a tippeket muszáj elolvasni!

5 egyszerű ötlet téli esküvőhöz

Dekoráljunk zölddel egy téli esküvőn!

Egy nyári esküvőt általában mindent színes virágok díszítenek, télen azonban egy kicsit másmilyen hangulat van, ehhez pedig másmilyen dekoráció illik. Van egy remek hírünk: a téli esküvői dekorációt nagyon egyszerűen, és nagyon olcsón beszerezheted, elég csupán néhány ágat levágni egy fenyőről a tökéletes kompozícióhoz. Mesés ötlet fenyőkkel, és más örökzöldekkel dekorálni, ráadásul nemcsak a látványuk, hanem az illatuk is ünnepi. Ha lehetséges, válasszon olyan helyszínt, ahol fenyők vannak, de az is megteszi, ha néhány apró ágat, vagy dobozt az esküvői dekorációba varázsol. A vendégei úgy érik majd magukat, mintha egy ünneplőbe öltöztetted mesebeli erdő közepébe csöppentek volna. Hát nem varázslatos?
Szeretne egy varázslatos téli esküvőt?

Romantikus esküvőhelyszínt keres? Kérjen ajánlatot a négycsillagos Kristály Hotelbe, és mi megvalósítjuk az álmát! 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

A téli esküvőn nagyon fontosak a fények

Sokan nem is sejtik, hogy a világítás mekkora hatással lehet egy esemény általános hangulatára. Télen egyébként is hamarabb megy le a nap, és nap közben is sötétebb lehet, ha nincsen száz ágra sütő nap az égen, ezért oda kell figyelni arra, hogy legyen megfelelő hangulatvilágítás. Bár a gyertyák nagyon hangulatosak, nem túl praktikusak olyan szempontból, hogy a nagy ruhákban forgolódó emberek, vagy a gyerekek könnyen leverhetik őket. Szerencsére manapság lehet kapni műanyag, elemmel működő mécseseket is. A gyertyák, kandalló nagyon meghitt, ünnepi hangulatot varázsol majd, emellett mi az apró fényfüzéreket is ajánljuk, amik akár kint, akár bent is nagyon jól mutatnak.

 

Egy téli esküvőn a meleg italoknak is van helyük

Az esküvőkön általában pezsgőt szoktak felszolgálni, nem forrat bort, de amennyiben Ön úgy dönt, hogy nem egy átlagos nyári, hanem egy mesébe illő téli esküvőt szeretne, akkor kicsit az itallapot is meg kell variálnia. Ha a vendégek lehűlnek, egy forró csokoládé vagy akár egyszerű teák sokkal jobban esnek, mint a hideg italok. Legyen az itallap éke forró csoki látványos mályvacukorral a tetején! Köszönőajándékként akár az esküvői dekorációhoz passzoló névre szóló bögréket is adhat, amik még ültető kártyaként is megállják a helyüket. De jó ötlet az is, ha forró csokinak való csokikat csomagol egy kis celofánba, és azt adja ajándékba a vendégeknek. 

 

A téli esküvői torta is lehet különleges

Az esküvői menü éke az esküvői torta - ezt mindenki tudja. Általában mindenszempár a tortára, na meg persze az azt felszelő friss házaspárra szegeződik. Finom ünnepi hangulatot varázsol az egy téli esküvőhöz egy aranyos és szezonális tortafeltét. Nem kell túlbonyolítani szerencsére a dolgot. Néha az egyszerűbb, nagyszerűbb: fehér borítás egy kis csillámporral, és aranyos marcipánfigurával (mondjuk szerelmes őzekkel) tökéletes választás. A csillámporral egyszerűen lehet dekorálni, az eredmény pedig csodálatos lesz, de ugyanilyen jó ötlet egy friss, porcukorral bevont téli gyümölcs is.

 

Egy téli esküvőhöz kellenek meleg kiegészítők is

Minden téli esküvőre szükség van a megfelelő kiegészítőkre! Gondoskodjon arról is, hogy ne csak a pár, hanem a násznép viseljen kendőt, sálat, ha kell fülvédőt, lássa el vendégeit hangulatos gyapjútakaróval. A lehetőségek végtelenek, és igazán jól érezheti magát, ha meleg darabokkal egészítheti ki mindenki ruhatárát! Ezek a darabok is nagyon hangulatos fotók készítésére alkalmasak. 
 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976