Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

5 téli balatoni programötlet 2023-ra

A Balaton nagyon csábító úti célja hazánknak nemcsak nyaranta, hanem már szinte az év minden napján. A magyar tenger kékje sokakat elvarázsol, így nem lehet az sem véletlen, ha Ön is azon gondolkozik, hogy milyen programötletet lehet kitalálni télre a Balatonra, miért lehet érdemes a Balatonra télen is elutazni. Segítünk megválaszolni ezt a kérdést azzal, hogy mutatunk néhány nagyszerű téli programötletet a Balatonnál.

5 téli balatoni programötlet 2023-ra

Korcsolyázzon a Balatonnál!

Nyáron teljesen egyértelmű a helyzet, mindenki strandol a Balatonnál, vagy legalább is a strandon napozik, lángosozik. Télen is egyértelmű lehet a helyzet, ilyenkor ugyanis nem az úszás s lágersport sehol sem, sokkal inkább a korcsolyázás. A Balaton vízén nem feltétlen lehet korcsolyázni, csak akkor, ha olyan hidegek vannak, hogy megfelelő vastagságúra fagy, és akkor is csak a kijelölt helyeken, a megfelelő elővigyázatosság mellett. De a Balaton mellett több településen is van mesterséges jégpálya, ami lehetőséget ad a Balaton szerelmeseinek ennek a sportnak z űzésére. Például Balatonbogláron közvetlenül a BAHART Kikötő mellett egy 700 nm-es pálya várja várj a korcsolyázni vágyókat, de van jégpálya Balatonlellén, Balatonfüreden, és Szigligeten is, valamint Balatonbogláron.

 

Síeljen a Balatonnál

Bár a Balatonnál nincsenek hatalmas helyek, ahogyan igazából hazánkban sehol sem, mégis lehet itt a másik közkedvelt téli sportot is űzni: síelni. Nemrég nyílt szállodánktól nem messze, Balatonfüreden egy tanpálya, ahol kicsik és nagyok elsajátíthatják ennek a sportnak az alapjait.  De hazánk egyik legjobb sípályája, az Eplényi Sípálya is nem messze tőlünk található. 16 különböző sípálya vár itt, ami összesen 7908 méter hosszú. Kezdők és haladók is megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb lejtőket itt.

 

Strandoljon télen is a Balatonnál!

Büszkén állíthatjuk, hogy hazánk egyetlen gyógyvizes tava, a Hévízi-tó világszerte ismert, és népszerű. Nem csoda, hiszen nemcsak hazánkban, hanem egész Európában egyedülálló természeti kincs, aminek vize még a leghidegebb téli napokon is meleg, termálfürdőzésre alkalmas. Sokan gyógyhatása miatt veszik igénybe, mások pedig egyszerűen csak pihenés céljából. Nekünk most azért jön különösen kapóra, mert télen is lehet itt fürdőzni.

 

Kiránduljon télen is a Balatonnál

A Balaton különleges vidéke különlegesen szép helyeket tartogat a kirándulók számára. A Balaton-felvidéket őrző Tanúhegyek között számtalan titokzatos hely bújik meg. A szállodánkat körülvevő vidéken megszámolhatatlanul sok kilátó, romvár, csodás panorámát adó hely található, ami csak arra vár, hogy Ön felfedezze. Ebben a cikkben mutattunk már eldugott kirándulóhelyeket, itt pedig az északi part legjobb helyeit szedtük sorra, de a közeli Bakony legszebb helyeit sem hagyhatjuk le a listáról.

 

Wellnessezzen télen a Balaton-felvidéken! 

Végezetül pedig a legtipikusabb, egyben legjobb téli programot sem szabad lehagynunk a listáról, a wellnessezést. Nemcsak a lelket tölti fel, segít relaxálni, pihenni, kikapcsolni, hanem még a szervezetre is jótékonyan hat. A szaunázás bizonyítottan jó hatással van az anyagcserére, és az immunrendszerre is, véd a megfázás, influenza ellen. Négycsillagos wellness hotelünkben többféle szaunát is kipróbálhat, és igazán kipihenheti magát, feltöltődhet. 

 

Ha szeretne kikapcsolni a télen, kirándulni, élvezni a Balaton adta téli lehetőségeket, és feltöltődni, akkor foglaljon szobát nálunk! A szabad szobák megtekintéséhez, foglaláshoz kattintson az alábbi gombra!

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976