Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Konferencia hotel Ajka

A Kristály Hotel egy olyan konferencia hotel Ajkán, ahol nemcsak kényelmes, modern szobák vannak, hanem tágas, jól felszerelt konferenciaterem és már exkluzív szolgáltatások is, amik kedveznek az üzleti céllal érkezett utazóknak.

Konferencia hotel Ajka

Konferencia hotel Ajka, Balaton-felvidék

A Kristály Wellness és Konferencia hotel Ajkán található, a Balaton-felvidéken, a Bakony lábánál, csupán egy karnyújtásnyira a Balaton partjától. Maga a hotel zöldövezetben van, így ideális egy konferencia lebonyolításához. Amennyiben több napos rendezvényről van szó, rengeteg remek kísérőprogram lebonyolítására van lehetőség a közelben. A Balaton-felvidéken számtalan felfedezésre váró meseszép hely van. A kulturális és természeti látnivalók mellett, tudjuk ajánlani a borkóstolókat, de szállodánk falain belül is van kikapcsolódási lehetőség.

 

Kristály Hotel: a tökéletes konferencia hotel Ajka szívében

A Kristály Hotel nemcsak egy modern, négycsillagos wellness hotel, hanem egyben egy tökéletes konferencia hotel Ajka szívében, a Balaton partjától egy karnyújtásnyira. Nemcsak az idilli környezet, hanem a szálloda falain belül található exkluzív szolgáltatások miatt is kijelenthetjük ezt. Meseszép környezetben, exkluzív berendezéssel és komplex megoldásokkal várjuk Önöket! Az eseményeket színes programkínálattal, gasztronómiai élményekkel, és a pihenés felemelő érzésével tesszük igazán teljessé és feledhetetlenné! Carbon Bárunk az exkluzív szórakozás szerelmeseinek szól, remek helyszín egy hosszú konferencia utáni leengedésnek, ahol egy pohár finom ital társaságában kulturált módon szórakozhatnak a konferencia résztvevői, az estét a négysávos bowling pálya, a darts, csocsó, és billiárd szalon teszi tökéletessé. Ha valaki inkább pihenne a szórakozás helyett, akkor modern wellness komplexumunkat is választhatja, ahol szaunák, pezsgőfürdő, feszített víztükrű medence, és napozó terasz várja a vendégeket.

 

A tökéletes konferencia hotel Ajka szívében? Ne keresse tovább, inkább kérjen személyre szabott, egyedi ajánlatot a négycsillagos Kristály Hotelbe az alábbi űrlap segítségével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Milyen a tökéletes konferencia hotel Ajka központjában?

A Kristály Konferencia hotel Ajka, nagyon jól felszerelt, ezen túl olyan komplex szolgáltatásokkal várja a konferenciák szervezőit, valamint a résztvevőket is egyaránt, amik megkönnyíthetik a szervezés, továbbá a lebonyolítás lépéseit is. Ha egy olyan helyet keres, ahol nem kell az olyan apró részletekkel foglalkoznia, minthogy van-e megfelelő hangosítás, működőképes lesz-e a kivetítés, akkor a modern eszközökkel felszerelt, igény szerint berendezhető konferencia termünk tetszeni fog Önnek. Bízza rénk a technikai részleteken túl, a konferencia helyszínének berendezését is. A megbeszéltek szerint berendezzük a terek, kialakítjuk az ültetést, és elvégezzük a helyszín dekorálását, amennyiben igény van rá, valamint az utolsó simításokat is. 

 

Konferencia hotel Ajka exkluzív szolgáltatásokkal

A Kristály Konferencia Hotel Ajka komplex szolgáltatásokkal támogatja a konferenciák megszervezését, és lebonyolítását. Igény esetében több szolgáltatás nyújtásával is kivesszük a részünket. A cateringben például hotelünk étterme tud segíteni, ahol helyi alapanyagok felhasználásával készülnek a laton-felvidék legfinomabb fogásai. A desszertekről, finomságokól a Kristály Cukrászda gondoskodik, ahol a klasszikus sütemények mellett mentes finomságok is készülnek. 

 

A tökéletes konferencia hotel Ajka szívében? Ne keresse tovább, inkább kérjen személyre szabott, egyedi ajánlatot a négycsillagos Kristály Hotelbe az alábbi űrlap segítségével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

5 egyszerű ötlet téli esküvőhöz

5 egyszerű ötlet téli esküvőhöz

Bár az esküvő szezont nyáron jegyezzük, nemcsak ebben az évszakban lehet esküvőket tartani. Gondoljon csak bele, milyen csodálatosan mutatna a hófehérre varázsolt háttér egy esküvői kompozícióhoz....

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976