Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Különleges rendezvényhelyszín

Egy különleges rendezvényhelyszínt keres? Akkor a legjobb helyen jár, ugyanis a Balaton-felvidék kellős közepén található négycsillagos Kristály Hotel több szempontból is egy igen különleges rendezvényhelyszínnek mutatkozik. 

Különleges rendezvényhelyszín

Különleges rendezvényhelyszín különleges helyen

Ha egy különleges rendezvényhelyszínt keres, akkor érdemes fellapozni Magyarország térképes atlaszát, és megkeresni benne a legkülönlegesebb helyet, és azon a tájon elkezdeni kutakodni. A kristály Hotel a Balaton felvidéken található, ami nemcsak szerintünk egy nagyon különleges helye szeretett kis hazánkban, hanem a legtöbb vendégünknek hasonló vélekedése van ezzel kapcsolatban, és bízunk benne, hogy nálunk megszállva, Ön is így fogja gondolni majd. Itt a szőlőültetvényekkel színezett lankák, romos templomok, egykor fontos erődítményként funkcionáló várak, kisebb-nagyobb erdők, és fodrozódó hullámok váltják a bájos települések mellett egymást. Megannyi látnivaló, tennivaló akad itt, ami igazán különleges rendezvényhelyszínné teszi a Kristály Hotel egyébként sem unalmas hangulatát. 

 

Egy különleges rendezvényhelyszín egy különösen szép helyen? Válassza a Kristály Hotel****-t! Kérjen egyedi ajánlatot az alábbi űrlap segítségével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Különleges rendezvényhelyszín, különleges szolgáltatásokkal

A négycsillagos Kristály Hotel egy olyan különleges rendezvényhelyszín, ami nemcsak különleges helyen található, hanem nagyon különleges szolgáltatásokkal is rendelkezik. Mondhatni egy olyan teljesmértékben különleges rendezvényhelyszín, ami kívül és belül is különleges. Az olyan standard szolgáltatások mellett, mint szállás, és helyszín biztosítása, olyan szolgáltatásokkal is könnyebbé tesszük a rendezvény megszervezését, és magasfokú lebonyolítását, mint catering, vagy kísérő programok. Rendezvények terén a komplex szolgáltatásokban hiszünk, éppen ezért, igyekszünk minden terhet levenni a rendezvényt szervezők válláról, és mindenben segíteni. Wellness részlegünkön feltöltődhetnek a vendégek, a Carbon Bárunkban pedig, ahol van bowling, csocsó, darts, és billiárd is, igazán felszabadultan érezhetik magukat.

 

Különleges rendezvényhelyszín, különleges gasztronómiával

Mint említettük, a különleges rendezvényhelyszínünkön catering rendelésére is van lehetőség. A Kristály Hotelben étterem és cukrászda is üzemel, ráadásul nem is akármilyen. Magasminőségű, helyi alapanyagokból készülnek el a helyi gasztonómiai specialitások, hagyományos módszerekkel, egy csipetnyi modernséggel fűszerezve. A cukrászdánkban készülnek hagyományos, és reform finomságok is egyaránt. A finom ételekhez pedig a legjobban a környék legfinomabb borai passzolnak. 

 

Különleges rendezvényhelyszín, ami kis és nagy rendezvényekhez is tökéletes

A Kristály Hotel egy olyan különleges rendezvényhelyszín, ami egyaránt megfelel kis létszámú, és nagyobb rendezvényekhez is. Tágas, jól felszerelt, többféleképpen berendezhető konferenciatermünk tökéletes nagyobb létszám esetén, miközben a szűkebb körben lebonyolításra kerülő rendezvényekhez éttermünk külön erre a részre elkülönített részét ajánljuk!

 

Egy különleges rendezvényhelyszín nélkül egyetlen rendezvény sem lehet igazán különleges! Kérjen ajánlatot egyszerűen, online az alábbi űrlap segítségével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

5 egyszerű ötlet téli esküvőhöz

5 egyszerű ötlet téli esküvőhöz

Bár az esküvő szezont nyáron jegyezzük, nemcsak ebben az évszakban lehet esküvőket tartani. Gondoljon csak bele, milyen csodálatosan mutatna a hófehérre varázsolt háttér egy esküvői kompozícióhoz....

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976