Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Őszi esküvőt tervez? Erre a 4 dologra kell figyelnie!

A koronavírus miatt idén kicsit az egész esküvő szezon máshogy alakul, meg egyébként is miért ne szeretne valaki ősszel házasodni? A fák színpompás lombozatától kezdve az ízek változatosságáig rengeteg érv áll egy őszi esküvő mellett. De fontos előre tudni az évszak velejáróit és a legjobb trükköket a szervezéséhez. Ezért összegyűjtöttünk önnek 4 hasznos tippet, ami segít, hogy a legjobb őszi menyegzőt rendezhesse meg.
 

Őszi esküvőt tervez? Erre a 4 dologra kell figyelnie!

Foglalja le minél hamarabb!

Ha egy olyan helyen tervezi tartani esküvőjét, amely híres a káprázó színeiről az őszi hónapokban, akkor számíthat arra, hogy mások is hasonlóképpen fognak gondolkodni. Próbálja meg minél hamarabb lefoglalni a helyszínt vagy hotelt, és még a fotóst is, ugyanis szeptember és október a profik legsűrűbb hónapjai közé tartozik. Higgye el, később meg fogja köszönni magának, hogy
mindent időben elintézet!

 

A Balaton-felvidék pompás színeit szeretné őszi esküvője hátteréül? Válassza a Kristály Hotel Ajka****-t! Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap segítségével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

A vendég kényelme legyen az első!  

Eső, szél és a hideg időjárás az ősz gyakori velejárói, ezért fontos, hogy minden eshetőségre fel legyen 
készülve, Ön és vendégei is kényelembe érdekében. A sátrak és a kinti hősugárzók elengedhetetlen kellékei egy őszi esküvőnek. Ha úgy látja, fennáll a lehetőség csapadékra esküvője napján, akkor vegye fontolóra a sátrak padlózatának leburkolását. Egy csúszós, ragadós és sáros talaj sem az esküvőiruhájának, sem a hangulatnak nem fog jót tenni. 

 

Vessen be puha takarókat, gyertyákat, alakítson ki tűzrakóhelyeket és akár még egy kávégépet is magával hozhat, hogy a vendégek jól érezzék magukat az időjárástól függetlenül.

 

 

Használja ki az anyatermészet által nyújtott színeket!

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a csak az asztaldíszek, illetve a ruhák kiválasztásakor kell a színeken gondolkodnunk. terjed, de fontos, hogy az összképet is szemünk előtt tartsuk. Ha van lehetősége, úgy szervezze a szertartás lefolyását, hogy a vendégei is megtekinthessék esküvőhelyszíne legszebb részleteit, nem csak világosban, de a lemenő nap fényében is. A narancs, vörös és sárga lombok a naplementében festői látványt fognak nyújtani és nem csak egy igazán romantikus élményben lesz részük, de rendkívüli pillanatokat is lencsevégre tudnak majd kapni. 

 

Alkosson meg egy változatos menüsort!

Az ősznek rengeteg jellegzetes íze van, úgyhogy ne ragadjon le a sütőtöknél. Beszéljék át az étteremmel, hogy milyen menüvariációk állnak a lehetőségére, amik a szezonális alapanyagokból készülnek, de túlmutatnak a megszokott őszi fogásokon! De még ennél is jobban elmerülhet a részletekben, ha az italokat is megfűszerezi az évszak különleges aromáival. Ne felejtkezzünk meg továbbra a teákról, forrócsokiról, vagy más kedvelt meleg italokról sem, amik tökéletes kiegészítései lehetnek vacsorájának! 

Az ételektől a díszítésekig megannyi ötletes megoldással teheti egyedivé és hangulatossá esküvőjét az év legszínesebb évszakában. Ha előre tervez és kellemes környezetet biztosít násznépének, akkor egy idilli és meghitt keretek között mondhatja majd ki a boldogító igent.
 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.