Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Osztálytalálkozó szervezése 5 egyszerű lépésben

Az ősz, akármennyi idős is legyen az ember, a tanév kezdésének az ideje, ilyenkor mindenki egy kicsit kisiskolásnak érezheti magát. Tökéletes időszak ez ahhoz, hogy a rég nem látott cimborák, az egész osztály újra egyesüljön egy osztálytalálkozó keretén belül. 5 egyszerű lépést követve könnyedén megszervezheti a tökéletes osztálytalálkozót, amit azután még sokáig emlegetni fognak.

Osztálytalálkozó szervezése 5 egyszerű lépésben

#1.  Szervezzen egy osztálytalálkozó közösséget!

Az osztálytalálkozó legfontosabb része, az esszenciája, maga az osztály, a benne szereplő emberek, ezért mindenképpen azzal kell kezdeni a szervezései lépéseket. A modern technológia sokkal egyszerűbbé teszi a toborzási folyamatot, mint korábban, mivel a Facebook -csoportok és más online felületek meggyorsíthatják, gördülékenyebbé tehetik a procedúrát. Lehet, hogy nem tartja a kapcsolatot mindenkivel, de amint néhány embert értesít a találkozásról, az üzenet futótűzként terjed majd, míg végül mindenki értesül. Nemcsak Ön közölhet információkat, hanem más is megoszthat hasznos tippeket. Ideális esetben 2-3 hónappal az összejövetel előtt, érdemes lehet felvenni a kapcsolatokat a többiekkel, ez biztosítja, hogy a résztvevőknek elegendő idejük legyen a nyaralási idejük rendezésére, illetve Ön is megfelelő időt nyerjen a szervezésre.

 

#2. Hozzon létre egy osztálytalálkozó költségvetést!

Mint minden rendezvénynél, az osztálytalálkozó esetében is fontos a költségvetés. Ahhoz, hogy a megfelelő összeg rendelkezésre álljon több módot is választhat: szedhet belépőt, a végösszeget egyszerűen feloszthatja a részvevők között, vagy árusíthat tombolát. A költségvetés legfontosabb szempontjai közé tartoznak, amikkel mindenképpen számolni kell:

  • A helyszín bérleti díja
  • Vendéglátás (menü és italok)
  • Szórakozás (DJ -k vagy zenekarok)
  • Egyéb kiadások: dekoráció, fotós, köszönő ajándék.

 

#3. Ossza be a osztálytalálkozó feladatait!

Egy osztálytalálkozó megszervezésével és lebonyolításával kapcsolatban megannyi teendő felmerül szerencsére nem kell mindet magára vállalnia, kérhet segítséget társaitól, de egyet ne feledjen: pontosan ossza be, hogy kinek mi a feladata, felelőssége, és milyen határidővel! A Facebook csoport, vagy más közösségi platform tökéletesen alkalmas, hogy segítséget kérjen, hátha lesz valaki, aki bizonyos ügyekben jobban el tud járni, mondjuk tud meghívót tervezni, vagy virágboltja van, és a tanároknak köszönőajándékot tud hozni kedvező áron.

 

 

#4. Foglaljon helyet az osztálytalálkozóra!

A helyszín választás nem lehet egyszerű, hiszen ennyi idő alatt, már több felé vannak a különböző emberek, ezért nehéz egy közös pontot találni, illetve dátumot is, de muszáj közös nevezőre jutni. Szállodánk tökéletes helyszín választás lehet, hiszen nincsen mesze a fővárostól, mégis vidéken van, ráadásul az egyik legszebb vidékén hazánkban, a Balaton-felvidéken. A konferencia termünk többféleképpen berendezhető, éttermünkben különböző menük kérhetőek, és kísérőprogramok rendezésében is szívesen segítünk.

 

Osztálytalálkozó szervezéséhez kérjen egyedi ajánlatot az alábbi űrlap segítségével!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

#5. Küldje el a meghívókat!

Ha lefixálták a dátumot, lefoglalták a helyet, akkor nincs más hátra, mint kiküldeni a hivatalos meghívókat! Minél előbb tegyen közzé hivatalos meghívót a Facebookon és a LinkedIn-en, amiben leírja az esemény dátumát és idejét, a helyszínt, az esemény költségét, öltözködési kódot és minden egyéb lényeges információt (tevékenységek, vacsora, logisztikai információk), amelyeket Ön szükségesnek tart. Adjon osztálytársainak válaszadási határidőt, hogy tudjon pontosan a létszámadatokkal kalkulálni! 
 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.