Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

Ezt szimbolizálják a különböző színek az esküvőn- Találja meg az Önhöz illőt

A fehér a menyasszony színe, a piros az újdonsült menyecskéé, a fekete pedig a gyászé, ezt mindenki tudja. De a dekoráció során milyen színeket érdemes választani? Minden szín mást-mást szimbolizál. Mutatjuk is, hogy melyik mit, hogy Önnek már ki kelljen választani a legmegfelelőbbet.

Ezt szimbolizálják a különböző színek az esküvőn- Találja meg az Önhöz illőt

Vörös, piros szín jelentése az esküvőn

Már az ősi mitológiai szerint is a szeretet, így a szerelem színe is. nem véletlenül használják olyan gyakran az esküvői dekoráció során. Szerencsére több más színnel is tökéletes megfér, így nem feltétlenül kell ezt a színt választani fő színként, mégis bele-bele lehet csempészni a díszítésbe. Lágyabb színekkel kombinálva mesésen mutat, de arra ügyelni kell, hogy ez a szenvedélyes szín azonnal magával ragadja a tekinteteket. 

 

Rózsaszín szín jelentése az esküvőn

A rózsaszín nem meglepő módon a nőiesség színe, de az anyaságot is szimbolizálhatja. Kismamáknak tökéletes szín, de nemcsak nekik ajánlott. Arra érdemes figyelni, habár az esküvő általában a nők álmainak beteljesedéséről szól, azért ez mégis két ember közös Nagy Napja, így olyan színt ajánlott választani a rózsaszín mellé, ami kicsit férfiasabb. Itt megemlítenénk, hogy a rózsaszínhez hasonló lila a kék és piros szín által lelkünk női és férfi oldalának egyensúlyba hozását jelképezi.

 

 

Kék szín az jelentése esküvőkön

A rózsaszín után rögtön egy kicsi- ha szabad ilyet mondani- férfiasabb színt mutatnánk be. A kék nemcsak a végtelenséget szimbolizálja, ahogyan a végtelen tenger, vagy ég kékje, és így a kifogyhatatlan szerelem tökéletes szimbóluma, hanem a hűség és a belső béke jelképe is.

 

Zöld szín az jelentése esküvőkön

A lilához hasonlóan két szín keveréke: ahogyan a kék és a sárga keveredik benne, úgy egyesül szimbolikusan a nő és a férfi. Ráadásul a tavasznak a megújulásnak, valami új kezdetnek is a jelképe. Manapság nagyon divatosak a természet közeli, naturisztikus stílusú esküvők, ennek a zöld valamennyi árnyalata egy tökéletesebbnél is tökéletesebb választás lehet.

 

Sárga szín az jelentése esküvőn

A narancs- és a citromsárga is egyaránt az életöröm színe, nemcsak optimizmust, boldogságot, hanem szeretetet és melegséget is sugároz. A nyitottságot, az elégedettséget is jelképezni. Annyi jó dolgot társítanak neki, ahol sárga szín van, ott baj nem lehet!

 

Arany szín az jelentése esküvőn

Az arany a bizalmat jelképezi, ha ezt a színt választja esküvője fő színéül, akkor Ön minden bizonnyal nagy bizalommal fordul párja felé, és magas érzelmi intelligenciával rendelkezik.

 

Fehér szín jelentése az esküvőkön

A tisztaság, az új kezdet jelképe, és egyben a menyasszony színe. Nagy előnye, hogy bármelyik színnel könnyedén kombinálható, akár fő, akár mellékszínnek is alkalmas. Minden dekorelem esetében kivétel nélkül használható.

 

Fekete szín az jelentése esküvőkön

Furcsa választás elsőre, mert eredetileg ez a gyász színe, sokak szerint semmi keresnivalója nincsen az esküvőkön, de ha valaki ennek ellenére ezt a színt preferálja, akkor ez is könnyedén belecsempészhető akár a sminkbe, akár az ékszerekbe vagy a torta díszítésébe. Független és befolyásolhatatlan erőt jelképez.

Bármelyik színt is válassza a Nagy Napra, egy szuper helyszínt már tudunk hozzá! Kérjen Ön is egyedi ajánlatot hozzánk, a négycsillagos Kristály Hotelbe az alábbi űrlap kitöltésével.

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

5 egyszerű ötlet téli esküvőhöz

5 egyszerű ötlet téli esküvőhöz

Bár az esküvő szezont nyáron jegyezzük, nemcsak ebben az évszakban lehet esküvőket tartani. Gondoljon csak bele, milyen csodálatosan mutatna a hófehérre varázsolt háttér egy esküvői kompozícióhoz....

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976