Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

5 hűsítő tipp nyári esküvőkhöz

A nyár tagadhatatlanul az esküvők fő szezonja, a csodaszép napsütés, a friss nyári illat, az ilyenkor ereje teljében pompázó természet még csodálatosabbá varázsolja a Nagy Napot. Azonban a kánikula, a nyári nagy forróság tud kellemetlen pillanatokat okozni, mind a pár, mind a vendégsereg részére. A következőkben mutatunk 5 hűsítő tippet, ami bevethető ennek mérsékléseképpen a nyári esküvőkön.

5 hűsítő tipp nyári esküvőkhöz

#1.Tipp nyári esküvőkhöz: Nyári esküvőhöz nyári ruha illik

Az egyik kritikus pontja a nyári esküvőnek az öltözködés. Alkalomhoz illően kell felöltözni, a párnak, és a vendégseregnek is. A menyasszony azzal könnyíthet a helyzetén, hogy egy nyári esküvőhöz egyébként is jobban illő, laza, akár rövid szabású ruhát választ, a réteges ruhaköltemények helyett. Néhány percet, esetleg 1-2 órát még könnyedén el lehet viselni réteges öltözetben, de több órát nagyon nehezen, akár rosszulléthez is vezethet. Célszerű a vendégekkel szemben is kicsit engedékenyebb lenni: megengedni nekik, hogy a formális szabályoknál legyenek egy kicsit lazábbak, ne vegynek harisnyát, vagy éppen nyakkendőt. Manapság már egyébként is egyre nagyobb divat a lazább öltözet.

 

#2. Tipp nyári esküvőkhöz: Egy nyári esküvőn frissítőkből sose elég!

Egy nagyon jó módszere a meleg ellen való védekezésnek, a mindenki által ismert fokozott folyadékbevitel. Egy nyári esküvőn nem szabad megfeledkezni a kellő mennyiségű frissítőről. Legyen minden helyszínen lehetőség fogyasztani valamit, ha nem is egy hűsítő nyári koktélt, de egy kis hideg vizet mindenképpen. Akár dekorációs elemként is lehet használni a frissítő italokat megfelelően tálalva. Lehetnek névre szóló poharak, virágos díszítések, stílusos szívószálat, és sorolhatnánk a végtelen ötleteket.

Ha hotelünket választja a Nagy Nap helyszínéül, akkor nemcsak a menüre, és az esküvői tortára nem lesz gondja, hanem a frissítőkre sem! A menüről éttermünk, a tortáról cukrászdánk, az italokról pedig Carbon Bárunk gondoskodik. Kérjen egyedi ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

#3. Tipp nyári esküvőkhöz: Nyári esküvőkön a menü is legyen nyári

Nehéz pörkölt, húsleves, habos sütemények? Egy nyári esküvőn mondj nemet ennek a hagyományos esküvői menünek, és cseréld le valami könnyedebbre, hűsítőbbre! Ilyenkor a gőzölgő húsleves helyett sokkal kívánatosabb egy jéghideg gyümölcsleves, vagy krémleves, egy habos torta szelet helyett pedig egy elegánsan tálalt dinnyeszelet. 

 

#4. Tipp nyári esküvőkhöz: Nyári esküvőhöz nyári esküvői torta passzol

Ha már a menüről ejtettünk szót, akkor külön ki kell, hogy emeljük az esküvő tortát, ami mondhatni az esküvői menü igazi ékköve. Nemcsak ízben, hanem színvilágban is lehet nyárias hangulatú, nem kell féli a merész színektől, mondjuk a napsárgától, és az olyan friss ízektől sem mint a citrom, vagy a manapság annyira népszerű levendula. 

 

#5. Tipp nyári esküvőkhöz: Dekorálj máshogyan a nyári esküvőkön

A nyári nagy melegben a virágok sem bírják sokáig a strapát, így érdemes valahogyan máshogyan, kicsit ötletesebben, kreatívabban megoldani a dekorálást. Mostanában a környezetbarát esküvőkön nagyon gyakori megoldás például vágott virág helyett cserepes növényeket használni. Lehet játszani a romantikus hatású gyertyákkal, fényfüzérekkel, de vágott virággal is.

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.