Szobafoglalás
Logo
en hu de
kep

Vacsoraszínház a Kristály Hotel**** éttermében (utolsó előadás): Kóstoljon bele egy rendhagyó színházi élménybe!

Újra a rejtélyek nyomába kalauzoljuk Önöket vacsoraszínházunk utolsó előadása alkalmából. Keresse a nyomokat! Találja meg az indítékot és a gyilkos fegyvert! Leplezze le a gyilkost! És tegye mindezt egy fergetegesen kalandos interaktív vacsora közben, a Kristály Hotel**** éttermében, Vacsoraszínházunk alkalmával.

Vacsoraszínház a Kristály Hotel**** éttermében (utolsó előadás): Kóstoljon bele egy rendhagyó színházi élménybe!

A Vacsoraszínház részletei:

Dátum: 2022.04.09. 18:30-tól (várhatóan 2,5-3 óra időtartamban)
Ár: 13 900 Ft/fő (tartalmazza a Vacsoraszínházon való részvételt, és 3 fogást).
Helyszín: 8400 Ajka, Korányi u. 20., a Kristály Hotel**** éttermében
Előadás: Merénylet a sárgaköves úton

 

Jegyvásárlás csak elővételben, a +36 30 607 1661-as számon! 

 

A vacsoraszínház alkalmával külsős vendégeket is fogadunk (előzetes foglalás alapján), azonban ha szeretne a vacsora után egy kellemes estét eltölteni négycsillagos hotelünkben, IDE kattintva foglalhat szobát!

 

Menü a vacsoraszínház alatt (az ár tartalmazza):

Előétel
Kacsamell rózsa, kacsamáj bonbon, csirák, fenyőmag, tökmagolaj

 

Főétel
Hátszín rolád kacsamáj, érlelt sonka, baconos-hagymás gnocchi
vagy
Csirkemell tavaszi zöldséggel töltve, sajtos tagliatelle 

 

Desszert
Répatorta narancsos mascarpone habbal

 

Mi is az az interaktív vacsoraszínház? 

A Kristály Hotel**** éttermében új programsorozatot indítottunk 2021 novemberétől, melynek keretén belül kedves Vendégeink kalandos, izgalmas és interaktív vacsorán vehetnek részt, amely leginkább egy színházi előadással egybekötött vacsora és szerepjáték keverékéhez hasonlítható. Utolsó vacsoraszínház alkalmunkat rendezzük most meg, ha még nem járt nálunk ezen a népszerű programon, itt az ideje kipróbálni!

 

A program alatt, a vendégek asztalonként külön nyomozó csapatokat alkotnak, az idővel és egymással versenyeznek a rejtély megoldásában. Az egyes fogások között zajlanak a kihallgatások és a bűntény felgöngyölítése. Csakúgy ahogy a “Meghívás egy gyilkos vacsorára” című híres filmben, a világ leghíresebb detektívjei nyomoznak együtt, a mi kriminkben a résztvevők lesznek a meghívott detektívek, akik fényt deríthetnek a rejtélyre. 

 

Legyen része egy rendhagyó élményben, amit a krimi és a színház, valamint a társasjáték egyesülése biztosít! Látogasson el egy titokzatos és rejtélyes családi összejövetelre, ahol aktív részese lehet egy bonyolult családi történetnek, vagy vegyen részt nyomozóképzőnk utolsó vizsgáján, ahol ha jól teljesít, vérbeli nyomozóvá válhat! Ha kedve tartja, lessen be a revü csillámporos, de sötét kulisszái mögé! Csodás étkek, kellemes hangulat, meglepő fordulatok, izgalmas feladatok, amelynek vége garantáltan egyedülálló élmény, felejthetetlen szórakozás. 

 

A program tökéletes ajándék partnereiknek. Akár egy üzletkötéskor, akár egy sikeres projekt lezárásának alkalmával ajándékozzon igazi élményt munkatársainak, üzleti partnereinek, vagy látogasson el szeretteivel, barátaival interaktív programunkra. 

 

A rendezvény időtartama a résztvevők aktivitásától függően 2,5-3 óra. 

 

VACSORASZÍNHÁZ 2022.04.09-ÉN A HOTEL KRISTÁLY**** ÉTTERMÉBEN: MERÉNYET A SÁRGAKÖVES ÚTON C. ELŐADÁS

Írta és rendezte: Hajdú László


Négy bérgyilkos, két lövés. Egy hulla és egy áruló. Számtalan ellenség, egyetlen kérdés: Ki ölte meg Ózt? Mindenki gyanús, senki sem az, akinek látszik. Válasz sehol. Szerinted melyik bérgyilkos öl a legkevesebb nyomot maga után hagyva? A csábító? Az intelligens? A robbanékony? Vagy az álszent? Sok kérdés, egyetlen válasz, melyhez a megoldás a szemünk előtt van.


Szereplők:
Dorothy Szakács Zsuzsa
Macskanő Tornyi Ildikó / Molnár Gyöngyi
Madárijesztő Bodor Géza
Oroszlán Széll Attila 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976