Rendezvény ajánlatkérés
Logo
en hu de
kep

3 fantasztikusan jó céges karácsonyi rendezvényötlet 2022-re

2022-t írunk, amikor már a legtöbb cég haladó gondolkozással rájött arra, hogy a hatékony, és tettre kész dolgozókért meg kell dolgozni. Hogy egy céges karácsonyi rendezvénynek sokkal több pozitív hatása tud lenni, ha megfelelőképpen meg van rendezve, mint amennyi költségvonzata volt. Na de hogyan lehet megfelelőképpen megszervezni egy céges karácsonyi eseményt úgy, hogy ne csak a kötelező körökről, és unalmas dolgozókról szóljon az est? Mutatunk 3 nagyon jó karácsonyi rendezvényötlet!

3 fantasztikusan jó céges karácsonyi rendezvényötlet 2022-re

Karácsonyi Workshop

Egyre nagyobb trendje van a különböző féle workshopoknak hazánkban is. Egy workshop keretén belül el lehet sajátítani bizonyos dolgok elkészítésének művészetét, csínját-bínját. Mi is lenne jobb apropó ehhez, mint a karácsony? Ilyenkor az emberek egyébként is szeretnek ajándékozni, és mint tudjuk, a kézzel készített ajándékok sokkal jobbak, mint a boltban vásároltak. Tökéletes alkalom, hogy összehozza a csapatot egy kis kézműveskedés! Azzal, hogy aktívan bevonja a résztvevőket a folyamatba, kizárja az unalomfaktort az eseményből, és még egy külön élményfaktort is ad pluszba. Legyen ez bonbonkészítés, karácsonyi dísz készítés, festés, vagy bármi más, garantáltan sikert arat majd! Attól függően, hogy a csoport mennyire érdeklődik a művészetek és a kézművesség iránt, választhat egy haladó lehetőséget, például karácsonyi fazekas órákat, vagy valami más egyszerű, de kreatív megoldást választani. Akár a ZeroWaste trendet is be lehet vonni, ami oly népszerű manapság, és valami újrahasznosított dolgot készíteni.

 

Anti karácsonyi buli

Mindenki unja már a karácsonyi bulikat, ahol csinosan kiöltözve egy boros vagy pezsgős poharat a kézben tartva kell bájosan mosolyogni, és minden arra járó kollégával a semmiről kicsit cseverészni? Ön rendezzen egy anti-karácsonyi bulit! Itt nem lesznek giccses díszek, fancy ruhák, csak szórakozás! Tökéletes céges karácsonyi buli helyszín ehhez a Carbon Bárunk, amit be lehet rendezni egy ilyesmi fergeteges mulatsághoz. vannak nagyon jó koktélkeverőink, de bowling pályánk, csocsónk, dartsunk, és még billiárd szalonunk is! A munkatársak sokkal könnyebben ellazulnak, ha nem kötelező beszélgetéseken kell részt venniük, hanem mondjuk, egy csocsózás közben tudnak elbeszélgetni kötetlenül! Kérjen ajánlatot még most, mert gyorsan telítődik a naptárunk!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Karácsonyi vacsora kicsit másképp

Mindenki tudja, hogy az az étel a legfinomabb, amit szeretettel készítenek. Vonja be a csapat tagjait a főzésbe! Készítsék el együtt a vacsorát, majd fogyasszák ugyanolyan nagyszeretettel, ahogyan az készült. Nem baj, ha nem mindenki profi szakács, hiszen ez az ötlet is megvalósítható egy főzőkurzus alkalmával. Az sem baj, ha a csapat a főzést a profikra hagyja, és csak a sütemény készítésében veszi ki a részét. A Kristály Hotel étterme finomabbnál finomabb helyi alapanyagok felhasználásával készült hagyományos ételeket kínál, amit garantáltan mindenki szeretni fog. A mézeskalácssütés is elég lesz a csapatnak, mert azt még díszíteni is kell, kihívás lehet, ha kifejezetten céges arculatnak megfelelően!
 

Szobafoglalás

Foglaljon közvetlenül weboldalunkon a legkiválóbb ajánlatokért az alábbi gombra kattintva!

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Kapcsolódó cikkek

Négycsillagos wellness és konferencia hotel a Balaton északi partján, Bakony lábánál, a Balaton-felvidék kincseinek ölelésében. Kiváló programlehetőségek, nyugalom és kikapcsolódás, tökéletes feltöltődés egész évben.

 

NTAK regisztrációs szám: SZ19000976